2777
2789
عنوان

زندگی حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 13414 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام جعفر صادق علیه‏‎السلام - در پـاسخ بـه این پـرسش که آیـا مؤمن از جان کندن خود ناراحت مى‌‏شود-: نه، به خدا زمانى که فرشته مرگ (عزرائیل) براى ستاندن جانش مى‏‌آید او بى ‏تابى مى‏‌کند. امّا عزرائیل به او مى‏‌گوید: اى دوست خدا، بى‏ تابى مکن؛ زیرا سوگند به آن که محمّد صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم را برانگیخت، من از پدر مهربانى که به بالینت بیاید، با تو خوش رفتارتر و مهربانترم. چشمت را باز کن و بنگر. حضرت فرمود: رسول خدا صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم و امیرمؤمنان و فاطمه و حسن و حسین و امامان از نسل آنها علیهم‏السلام، در برابرش نمایان مى‏‎شوند و به ‏او گفته مى‏‌شود: این رسول خدا و ... رفیقان و همرهان تو هستند ... در این هنگام، چیزى براى او خوشتر از این نیست که جان از بدنش جدا شود و به منادى بپیوندد. متن حدیث: الإمامُ الصّادقُ علیه‏‌السلام: لمّا سُئلَ: هل یُکرَهُ المؤمنُ على قَبضِ رُوحِهِ؟: لا و اللّه، إنّهُ إذا أتاهُ ملَکُ المَوتِ لقَبضِ رُوحهِ جَزِعَ عِندَ ذلکَ، فیَقولُ لَهُ ملَکُ المَوتِ: یا وَلیَّ اللّه لا تَجزَعْ، فوالّذی بَعَثَ محمّدا صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّملَأنا أبَرُّ بِکَ و أشفَقُ علَیکَ من والِدٍرَحیمٍ لو حَضَرَکَ، افتَحْ عَینَکَ فانظُرْ. قالَ: و یُمَثَّلُ لَهُ رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم و أمیرُ المؤمنینَ و فاطمةُ و الحسنُ و الحسینُ و الأئمةُ من ذُرِّیتِهِم علیهم‏السلام فیقالُ لَهُ: هذا رسولُ اللّه و ... رُفَقاؤکَ ... فما شیءٌ أحَبَّ إلَیهِ مِنِ استِلالِ رُوحِهِ و اللُّحوقِ بالمُنادی. «اصول کافی، جلد3، صفحه127 - منتخب میزان الحکمه،520»
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
و خداوند عشق را افرید رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن زندگی پیدا میکنند کوه ها با قله ها و دریاها با موج ها زندگی پیدا می کنند و انسانها همه ی انسانها با عشق ..فقط با عشق ...پس بار خدایا بر من رحم کن ، بر من که ناتوانم رحم کن باشد که خانه ای نداشته باشم ، باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم ، باشد که حتی دست و پایی نداشته باشم ..اما اما نباشد روزی که در قلبم عشق نباشد آمین
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
و خداوند عشق را افرید

رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن زندگی پیدا میکنند

کوه ها با قله ها و دریاها با موج ها زندگی پیدا می کنند

و انسانها همه ی انسانها با عشق ..فقط با عشق ...پس بار خدایا بر من رحم کن ، بر من که ناتوانم رحم کن

باشد که خانه ای نداشته باشم ، باشد که لباس فاخری بر تن نداشته باشم ، باشد که حتی دست و پایی نداشته باشم ..اما

اما نباشد روزی که در قلبم عشق نباشد

آمین
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
https://samtekhoda.tv3.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=489:900606&catid=4 ...

خدا خیرکثیررررررر به شما عطا کند و در منزلهای بهشتی سکنی دهد. آمین یا رب العالمین

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤

منم دنبالمتنم ولی فیلم سمت خدامیاد

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
و خداوند عشق را افرید رودها در جاری شدن و علف ها در سبز شدن زندگی پیدا میکنند کوه ها با قله ها و ...

آلبالو جان چرا لینک ها همشون ویدیو سمت خدا را میارن قبلاً کلا متن بود خیلی احتیاج دارم به اون متن ها لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر از شما 

آلبالو جان چرا لینک ها همشون ویدیو سمت خدا را میارن قبلاً کلا متن بود خیلی احتیاج دارم به اون متن ها ...

لینکها قدیمیه عزیزم خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم

این لینک رو ببین به ترتیب تاریخ بخون

http://samtekhoda.tv3.ir/ExpertMatn/10734?page=17

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم