2777
2789
عنوان

خواستگاری

238 بازدید | 28 پست

بچه ها من دوست بسرم یه هفته است قفلی زده بیام خواستگاریت همش تهدید میکنه اگه نزاری همه چی بینمون تموم میشه میگه من حوصله رابطه اینجوری ندارم  منم سنم کمه همیشه به ازدواج به بعد از 30 سالگی فکر میکردم و اینکه خانواده ام میدونم راضی نمیشن به ازدواجمون همش الان باهم دعوا  داریم من نمیخوام از دستش بدم ولی نمیخوام ازدواجم کنم 

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.

این از اون ور بوم افتاده 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

همین دلیلا رو که برای ما آوردی برای خودش بیار

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دلیلا رو که برای ما آوردی برای خودش بیار

میارم برای خودش کامل توضیح میدم میگه من الان شرایطم اینجوریه و  دلایلت منطقی نیست و باید رسمی شه

یا خدا یا خرما چند سالته و سالشه؟؟ شغل و خونه داره؟ اگر ندارن اصلا قبول نکن

من واسه ازدواج بهش فکر نمیکردم ولی دوسش دارم بهش وابسته ام من 2- سالمه اون 32 از لحاظ مالیم خوبن