2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وابسته اشم تقریبا 

یک سوال وابستگی چه علائمی داره

مثلا الان شما چطوری هستی 

ولی من خیلی شنیدم که طول میکشه که این وابستگی و کشش کمتر بشه

همینطور که علاقمند شدن طول میکشه و به مرور زمان شکل میگیره برای رفع وابستگی هم همینطوره 

اما خودت بسنج واقعا اگه ارزش نداره بی خیال شو هنوز خیلی زوده برات پذیرش مسئولیت ها

بگو بیاد.

الان تو بهونه میاری اونم الکی اصرار میکنه. تو قبول کن ببین اصلا حرفش راسته؟

بعد عزیزم اختلاف سنیتون خیلی زیاده

تو اگه ده سال دیگه قصد ازدواج داری ینی ده سال میخوای با این آقا دوست بمونی؟! اولا که خیلی سخته دوما دیگه اونموقع ۴۲ سالش میشه!😐

بگو الان بیاد شرطای خانوادتو بشنوه تکلیفت روشن بشه

یک سوال وابستگی چه علائمی داره مثلا الان شما چطوری هستی  ولی من خیلی شنیدم که طول میکشه که ای ...

من باید هفته ایی حداقل 3 بار ببینمش وگرنه عصبی میشم اگه چند ساعت ازش بی خبر باشم بهم میریزم وقتی دعوامون میشه طاقت قهر ندارم اصلا اینجوریم 

آیا می خواهی با عشق زندگیت آشنا شوی؟ به آینه نگاه کن.
بگو بیاد. الان تو بهونه میاری اونم الکی اصرار میکنه. تو قبول کن ببین اصلا حرفش راسته؟ بعد عزیزم اخ ...

میدونم که میاد چون تا الان انقدر اصرار کرد تا با مامانم اشناش کردم بعد ادو روزبیش  باهم بیرون بودیم انقدر منو تحت فشار میزاشت که همین امشب باید با بابات صحبت کنی منم دیگه خسته شدم میترسم بابام بدجور ردش کنه دیگه رابطه دوستیمون تموم شه و اینکه خودمم بخاطر اختلاف سنیمون موافق ازدواج نیستم 

منم با دوست پسرم دوازده سال اختلاف سنی داریم ولی به قیافش ک اصلا نمیاد ۳۴باشه بعد فوق العاده هم باهم ...

الان مهم نیست ولی میدونم تو ازدواج به مشکل میخوریم 

الان مهم نیست ولی میدونم تو ازدواج به مشکل میخوریم 

نمیدونم ولی من ک یک ساله باهاشم با افراد زیادیم دوست بودم اما هیشکی عین این نبود اگ باهم تفاهم ندارین نمیشه ولی ما تا ب حال یک بارم باهم دعوا نکردیم 

تا کی میخوای وابسته بمونی؟؟ تا سی سالگی؟ چهل؟؟  بالاخره باید دل بکنی ازش چون مناسبت نیست

درسته بايد يه روزي تموم شه اين رابطه هر چي زودترم بهتر