2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 32 پست
چقدر شماها تو حاشیه این. ول کنین این حاشیه سازی ها را. یه عکسه دیگه. مهم اینه که کسی که انجام میده م ...

درسته که تایید دکتر رضوانی زاده مهمه 

ولی درنهایت رفتار پرسنل ایشون هم برای بیماران بی تاثیر نیست . رفتار و ادب اجتماعی و با دهان پر صحبت کردن مسأله بی اهمیتی نیست . چون بیماران کلی وقت میزارن و درست نیست تایمی که باید پذیرش انجام بشه صرف امور شخصی پرسنل بشه . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چه جالب. منم امروز برای بار دوم مراجعه کردم. سری پیش خانم طاهری عزیز نتونسته بودن یکی از لوله ها ...

عزیزم خانم طاهری معمولا اگر جلسه اول لوله باز نشه حتما جلسه دوم انجام میشه اینا مسائلی بود که  من داخل نی نی سایت خواندم. و بعد کلی پیگیری ایشون و انتخاب کردم.

کاش شما هم جلسه اول که کارتون انجام نشد تجربه تون رو اعلام می‌کردید داخل سایت که بقیه هم درنظر داشته باشند.

سلام خانم جوجه رنگی joje که تاریخ عضویت شما همون روزی هست که خانم طاهری نبودن داخل مرکز ...خانم یا بهتر بگم استاد طاهری با مدرک فوق لیسانس و ده سال سابقه ..خانم طاهری در توجه بیماری که من متوجه شدم دچار بیماری بدی هم بودن ...ولی با تمام وجود با تمام دقت ..با تمام حوصله ....حتی سه مرحله انجام میده که لوله بیمار باز بشه ..اون خانمی که گفتن خانم طاهری عزیز نتونستن باز کنن جلسه دوم خانم دیگه باز کرد مطمئن باش نود درصد کاره شما همون روز توسط خانم طاهری باز شده من خودم خواهرم زن برادرم هر سه پیش ایشون انجام دادین ...دکتر رضوانی زاده وقتی با من حرف زد گفت من کارشناس زیاد داشتم ولی خانم طاهری یک استاد هستن به تمام معنا من ...مشکلی با مجموعه داشتن و خداروشکر رفع شد ....خانم طاهری اینقدر با اخلاق ....مهربان ....کار بینظیر ........باید برید پیشش کار انجام بدید تا متوجه بشید .....خانم جوجه رنگی خیلی دوست داری جای خانم طاهری اونجا کار میکردب ولی اونجا ما ل ایشونه 

سلام من همسرم پیش خانم طاهری عزیز در دو مرحله انجام دادن مرحله اول دو لوله مسدود بود و لوله راست رو کفتند کمی باز شده در مرحله یا روز دوم با دوتا تزریق لوله رو باز کردند هر دو لوله رو.... ایشون فرشته در کالبذ انسانه به من اجازه داذند کنار همسرم بشینم صفر تا صد رو توضیح داذن. ما اون زمان دکتر خاصی هم نداشتیم زیر نظر دکتر نبودیم خانم طاهری بزرکوار دکتر انوشه اسدی رو معرفی کردند چون فرمودند حتما باید زیر نظر یک پزشک جلو بریم و این شش ماه مهم هست با کمک ایشون و خاتم دکتر اسدی که خانم طاهری معرفی کردن همسرم بعد از هشت سال بارداره الان دست هر دو عزیز رو میبوسم.. ما به پزشک های ببشتری به مانند این دو عزیز نیاز داریم

وای چه جالب. منم امروز برای بار دوم مراجعه کردم. سری پیش خانم طاهری عزیز نتونسته بودن یکی از لوله ها ...

دوست عزیز خانم طاهری عزیز مطمئن باشید نود و نه درصد کار شما رو انجام داده بوده تو همون جلسه اول جوری که جلسه دوم هم ایشون قانون کرده. اونجا ـــمن نمیشناسم کاری به اون خانم هم ندارم ولی خودش پایان جلسه از رو از رو عکس بهتون توضیج میده ایشون دستان خدا هستند تو کار ایشون نشد وجود نداره ـاخلاق و انسانیت و توضیحاتشون تو هیچ مرکز دیگه نیست 

درسته که تایید دکتر رضوانی زاده مهمه ولی درنهایت رفتار پرسنل ایشون هم برای بیماران بی تاثیر نیست . ر ...

سلام اون خانمی که اون بالا کامنت گذاشته و اسم مرکزش و اسمش رو گفته همون خانمی هست که اون روز جای خانم طاهری اومدن ...من اونجا ماموگرافی هم برای حضور ایشون رفتم ..خواهرم خودم و زن برادرم پیش ایشون انجام دادیم طرف زیر یک سال تا الان دو نفرمون باردار شدن ....من روزی که رفتم ایشون نبود دروغ هم گفتن منم به دکترم گفتن دکترم زنگ زد گفت اگر خانم طاهری نیست ما مریض نفرستیم ما به خاطر حضور ایشون و صبر و حوصله و دقت بالا از همه مهمتر ایشون بسیار ماهر هستند ....بیمار می‌فرستم نباشه نمیفرستیم ....ولی خوب متاسفانه رفتار پذیرش در سایت خود دکتر رضوانی زاده هم به تعدد بیماران گفتن ......اصلا طلب کار هستند 

سلام خانم جوجه رنگی joje که تاریخ عضویت شما همون روزی هست که خانم طاهری نبودن داخل مرکز ...خانم یا ب ...

شما از کجا میدونی مشکل داشتن رفع شد؟ هر روز میرین عرض ادب و ارادت میکنید خدمتشون؟ یا خود خانم طاهری هستین شما؟؟؟ 

شما از کجا میدونی مشکل داشتن رفع شد؟ هر روز میرین عرض ادب و ارادت میکنید خدمتشون؟ یا خود خانم طاهری ...

کامنت رو با دقت میخوندی گفتم خودم و چند نفر از نزدیکانم انجام دادیم البته که تلفن خانم طاهری رو هم نه من همه بیماران ایشون دارن و بهشون اطلاع دادیم ...ایشون ولی گفتن اصن مهم نیست ....بله که من بچه اول و دووم‌رو هم عکس رنگی هم سونوگرافی بارداری رو صدرا پیش دکتر رضوانی زاده انجام دادیم و اسمم هم زهرا خاتمی متولد 1366و مادر دو فرزند هستم و ضمنا من برای ایشون سکه طلا هم گرفتم گفتم شاید بیشتر ناراحت بشی بعد از بارداری دومم و همه مرکز هم مطلع هستند  ...و من که هیچ مابقی هم جواب شما رو دادن کافیه بزنی سونوگرافی صدرا تو گوگل و اون همه نظرات مثبت رو بخونی انشا الله روزی شما هم معروف میشی........تمام نظرات مثبت مرکز صدرا از صدقه سر خانم طاهری ....