2777
2789
عنوان

میخام دردو دل کنم😢😢

138 بازدید | 29 پست

سلام من اواخر سال ۹۸ بچم سقط شد پنج ماهه بود...راستش خودمم اصلا علاقه ای ب بچه نداشتم و متاسفانه واقعا دست خودمم نیست اصلا بچه دوست ندارم و اون دوران بارداری هم خیلی برام سخت گذشت تا اومدم عادت کنم بش سقط شد...بماند ک چقد دردو عذابو تو اون سن تحمل کردم..شوهرم هم متاسفانه خیلی نفهم هستش اصن هیچی نمیفهمه شرایط خوبی نداریم ن پولی م اخلاقی جوری ک دوروز بعد اینکه حقوق می گیریم لنگ ۱۰۰ تومن پولیم بخاطر قسطامون اما گیر داده ک الا بلا بچه بیاریم هی بهم فشار میاره کلی اذیتم میکنه من واقعا دارم دیوونه میشم همیشه باهم دعوا داریم کلی بددهنی میکنیم ب هم بی احترامی من واقعا خسته شدم بضی اوقات ک فکر میکنم قراره تا اخر عمر تحملش کنم ب خودکشی فک می کنم اصن انگار مجبورم باش بمونم شرایط هم ندارم جدا شم😢اصلا ب بهداشتش توجه نمی کنه ن مسواک میکنه ن توخونهلباس میپوشه مث تارزان برا خودش تو خونه میگرده اخه من دیگه چی کنم ی موقعی در حد مرگ دوسش داشتم اما الان ن قبلا بهم چندیم بار خیانت کرد در حد چت کردن بهش کلی شک دارم نمیتونم اعتماد هم کنم الان هم هی قسم میخوره بهم اعتماد کن فلان من کاری نمیکنم اما دلم باهاش صاف نیست دیگه..من دوست ندارم بچه دارشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید خنده ام گرفت گفتی تارزان 😆ولی جدی نیارفعلا گناه داره بچه بهش بگو تااخلاقتودرست نکنی نمیارم

بخدا مث تارزان میمونه😢مگه حالیشه کلی حرف زدم ک متقاعدش کنم اصن پافشاری میکنه رو این ک نفهمه میزنه ب دنده شوخی

اثر همون خیانته هست ،از چش افتاده دیگه،تارزان بودنو که اکثر مردای ایرانی تو خونه تارزان اند،برو مشاو ...

اره دقیقا....ن بابا دیگه در حد این نیستن ببخشیدا فقط با ی شورت میگرده اصن حالم بهم میخوره دیگه...همه جارو ب گند میکشه دست شویی حموم و...

بخدا مث تارزان میمونه😢مگه حالیشه کلی حرف زدم ک متقاعش کنم اصن پافشاری میکنه رو این ک نفهمه میزنه ب ...

خب دوستانه باهاش حرف بزن براش تیشرت وشلوارکهای خوشگل بخر من خودم لباس توخونگی برای شوهرم میخرم کم کم عادت میکنه 

اقدام کردیم اما الان فایده داره قرص بخورم

نه دیگه الان بی فایدس قبل از اقدام باید میخوردی و ادامه میدادی فقط دیگه اگه باردار شدی بدون مسئول یه آدم دیگه هستی و بایدمراقب رفتارتون باشید 

ای خدااا.باز خوبه حسابت میکنه که بگه بچه میخوام. من خودم سخت اعتماد میکنم.ولی اگه اعتمادم ترک هم بخ ...

ن عزیزم درکت می کنم بخدا من خودم اصلا دلم نمیخام بچه دار بشم اصلاااا اما مامانم ک اصن منو نمی فهمه بهم فشار اچرده بیار فک میکنه من خرابم میخاد مثلا منو پابند کنه مادرشوهرم شوهرم همه اطرافیانم بم فشار اوردن تا حدی ک خسته شدم تسلیم شدم 

نه دیگه الان بی فایدس قبل از اقدام باید میخوردی و ادامه میدادی فقط دیگه اگه باردار شدی بدون مسئول یه ...

من بخدا ب این فکر می کنم ک قراره بچه داشته باشم دوست دارم بمیرم واقعا بچه دوست ندارم مخصوصا از این مرد ک هیچی نمی فهمه ...ب خدا میگم کاش کاری کنی یا بمیرم یا جداشم ازش

اره دقیقا....ن بابا دیگه در حد این نیستن ببخشیدا فقط با ی شورت میگرده اصن حالم بهم میخوره دیگه...همه ...

بابا بزار راحت باشه خونه خودشونه کجا با شورت بگردن،همیشه یه شلوارک دستت باشه بپوشون بهش خونه کثیف نشه به مزاجت بیاد

خب دوستانه باهاش حرف بزن براش تیشرت وشلوارکهای خوشگل بخر من خودم لباس توخونگی برای شوهرم میخرم کم کم ...

میخرم هی دادو بیداد ک پول ندارم نخر برا خودم میخرم حرف نمیزنه فقط در این حد ک شرایطمونو درک کن  اما برا خودش کلی چرتوپرت میگه اصن ب تیپش نمی رسه ...اخه بمم میگه درک کن اما خودش بدتره اخه تو این اوضاع بچمون چیه

بابا بزار راحت باشه خونه خودشونه کجا با شورت بگردن،همیشه یه شلوارک دستت باشه بپوشون بهش خونه کثیف نش ...

بابا اخه کلن باشورته حتی سر سفره بعد ی بالش میزارع سر سفره دراز میکشه همه غدا میریزع رو بدنش من حالم بهم میخوره

من بخدا ب این فکر می کنم ک قراره بچه داشته باشم دوست دارم بمیرم واقعا بچه دوست ندارم مخصوصا از این م ...

احساس میکنم افسرده شدی عزیزم از دست کاراش وقت مشاور حتما بگیر ،مادرشوهر و...بچه نگه نمیدارن که مسیولتش فقط عهده تو هست تا وقتی احساس نکردی بچه دوس داری نیار اصلا گناه داره