2777
2789
عنوان

پارت دو پیشگوی

280 بازدید | 19 پست

در اینده کشور ما یعنی ایران توسط همونای که پارت قبلی گفتم همه جوره حمایت میشه از جمله کشورهای ورشکسته دنیا که قرابل نزدیکی ژنتیکی قومیتی فرهنگی داشتن یا دارن با اونا

مثل تمدن مایا یونان باستان هرتمدنی که ارتباط خوب و نزدیکی داشته کاملا حمایت میشن

قربال تمدن ها میشه گفت یا قربال قدرت ها یا مثال بر این قربال گردانندگان جهان و این که خیلی از پیشگوی ها به مرور زمان تداخل میکنه و درست نیست یا بل عکس اون میشه شاید جنجال ها فقد بخاطر این تعمیرات هست و از استفاده مغز شما توسط پهن بودن زمین یا فرازمینیها و دیگر چیز میخاهن قبول شکست اخیر بندازن ولی این ویزای که میگم هست و حتمی هست

و این وسط اگر ببینید پیشگوی های رسانه ای دقیقا

از قدرت ترس دارن شکست خود پنهان میکنن از جمله جنگ جهانی سوم که جنگ جهانی سوم وجود داره اما

دلیلش فقد برای بیشتر ماندن در قدرت هست

چطوری بگم جهان به. دو دسته تبدیل میشوند

برای بیشتر ماندن و این امکان پذیر نیست

چون کاملا سیستم ادراه دنیا داره تعقیر میکنه طبیعت هم همینطور تمام چیز درحال قربالی هست

جالبیش اینه تمام قدرت های دنیا برای سرکوب پدیده قدرت واحد نو ظهور یکی میشن ولی مثل این میمونه

توی باطلاق دست پا زدن

دولت ها سیستم ها گردانندگان جهان به کلی عوض میشن (علاقه به سیاست یا قدرت ندارم)

ولی قدرت تحلیل تعمیرات دارم

2027جنگ نرم افزاری خواهد بود

اونم به طور فشرده صد درصد یعنی از وسط های ۲۰۲۶ جنگ رسانه نرم افزاری شروع خواهد شد

و قربال شدن دنیا استارت قدرت های نو ظهور چندین هزار ساله باستان به سبک مدرن و پیشرفت هجومی

برای همین اونای که تشنه قدرت هستن بلکل نابود میشوند(اطمینان حرفم)ترس از نابود شدن زود هنگام که برای بیشتر ماندن با تمام توان هذینه میکنند

این که میگم چه بخوان یا نه عملی هست و هیچ راه گریز ندارن

قدرت های که 2000سال متحدانه در مقابل یک قدرت ایستادن نابود میشن

توسط خود انها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.