2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

من هفته ی پیش چند تا سرویس قیمت کردم با این پول یه سرویس خوشگل میتونی بخری عزیزم خودمم میخوام سرویس بخرم چون اولا النگو رو حالا بعدا دونه دونه میشه خرید لازم نیس حتما پولت کامل و زیادباشه بعدشم من خودم زیاد النگو دوس ندارم همون دستبند ظریف سرویس کافیه بنظرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نظر خودمم همینه 

ب نظرم اینجوری بهتره سرویس ک بگیری هم گردنت پر میشه هم گوشواره داری هم دستبند اما النگو تنها ک بگیری گردنت خالی می مونه، من ب شخصه از گردن خالی بدم میاد

من هفته ی پیش چند تا سرویس قیمت کردم با این پول یه سرویس خوشگل میتونی بخری عزیزم خودمم میخوام سرویس ...

انشالله عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه آره حرفت درسته خودمم فکرم به همینه ولی شوهرم میگه النگو همیشه دستت باشه ولی میگم گردنم خالیه دستم خالیه ولی سرویس دوسه جا پر‌میشه زیادتر دیده میشه به نظرم

انشالله عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه آره حرفت درسته خودمم فکرم به همینه ولی شوهرم میگه النگو همیشه دستت ...

ممنونم عزیزم همچنین , حالا که مراسم هم در پیشداری حتما سرویس بخر چون با لباس مجلسی ادم گردنش خالی باشه خوب نیس 

میشه گلکم اینستا داری جواهری زیتون تو ارگ تجریش یه نگاه بنداز

شهرستانم متاسفانه عزیزدلم از صبحه دارم تو پیج جواهری های شهرمون میگردم قیمتا واقعا سرسام آوره یه سرویس نشون کرده بودم همونو بخرم اونم فروشنده قیمت اشتباه داده بود خورد حسابی تو ذوقم 

ب نظرم اینجوری بهتره سرویس ک بگیری هم گردنت پر میشه هم گوشواره داری هم دستبند اما النگو تنها ک بگیری ...

وای منم دقیقا بدم میاد حالا شوهرم میگه کی گردنو نگا میندازه!یه گوشواره هم دارم اونم تصمیم دارم عوض کنم جاش انگشتر بردارم

ممنونم عزیزم همچنین , حالا که مراسم هم در پیشداری حتما سرویس بخر چون با لباس مجلسی ادم گردنش خالی با ...

آره عزیزم همون سرویس بهتره مرسی کمکم کردی خودم خواهر ندارم واسه تصمیمای اینجوری همش شوهرم دخالت میکنه خراب کاری میکنه در آخر😂

آره عزیزم همون سرویس بهتره مرسی کمکم کردی خودم خواهر ندارم واسه تصمیمای اینجوری همش شوهرم دخالت میکن ...

میفهمم عزیزم شوهر منم اینجوریه اما هیچوقت گوش نمیدم به حرفش