چند وقت پیش تاپیک زدم که شهرستان بودم وقتی خواستم برگردم خواهرم و چند تا از اقوام درجه یک با من اومدن خونم همسرم دو هفته تنها بود و حسابی خونه رو کثیف کرده بود البته چون من قصد جا به جا یی داشتم هم زیاد به خونه نرسیده بودم گفتم میرم شهرستان و میام بعد برا جا به جایی حسابی تمیز می کنم. وقتی مهمونا با من اومدن خییلی بهم تیکه انداختن که چرا خونه مرتب و تمیز نیست منم صد بار توضیح دادم حالا هر وقت صحبت تمیزی میشه بهم تیکه میندازن و میگن تو و تمیزی یا اینکه مگه تو هم خونه رو تمیز می کنی و این حرفا دیگه واقعا دارن رو اعصابم می رن ولی نمی دونم چطور جوابشون رو بدم آخه صد بار توضیح دادم
ی بار توضیح دادین کافیه اگه بی خیال باشین و جوابشونو ندین خودشونم بی خیال میشن....
روانشناسها می گن اگه چیزی رو بیش از حد توضیح دادی یا خواستی خودتو توجیح کنی طرف مقابل ناخودآگاه حس منفی میگیره نسبت ب شما
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
خونه از پایه هم کثیف بود آخه فرش ها رو خواستم بدم قالی شویی گفتم برم شهرستان و برگردم بعد یا پرده ها ...
40روز خونه ی مادرم بودم واسه زایمان
برگشتم خونه عین دسته گل بود بخدا
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اره منم اینو میگم....بعد بگو چرا این بار خونه برق نمیزنه مثل همیشه........با لحن بد نگو..همینو که گفتی یکم به خودش میاد..نگو چرا کثیفه.....فقط بگو....چرا این دفعه خونه مثل همیشه نیس...