2777
2789
عنوان

خونه کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 65 پست
اونا که تیکه میندازن خواهراتن درسته؟

خواهرام کمتر ولی خالم که دوست صمیمی هم هستیم خییلی بیشتر. جاریم دعوتمون کرد رفتیم خونش همش می گفتن وای چه تمیزه بعد به حالت مسخره می گفتن البته بهتر از تو نباشه. 

چیزایی که گفتمو بهشون بگو..دفعات بعد هر چی گفتن بگو شما خیلی تمیزید من کثیفم....دوس دارم کثیف باشم.. ...

آخه دوست ندارم همچین ذهنیتی از من داشته باشن نظرشون خیلی برام مهمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرام کمتر ولی خالم که دوست صمیمی هم هستیم خییلی بیشتر. جاریم دعوتمون کرد رفتیم خونش همش می گفتن و ...

یه مدت دورشون نپر...جدی بگو ازتون ناراحتم...

برام دعا کنید..دعای عاقبت بخیری برا من و عزیزانم

تو هم سرزده برو خونش..درست موقعیه که میدونی کلی کار دارن...تو هم بگو وای په چرا به هم ریخته این..هر چی توضیح دادن.تو دوباره تکرار کن و بگو..بخد این خیلی کمک میکنه

بگو دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید ک مهمون فضول اوردم 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

من یک ساله درگیر استخدامی آموزش و پرورشم کارام دیروز تموم شده سر کارم هستم بچه کوچیک هم دارم حالا منو با جاریم مقایسه می کنن که بدون بچه و بیکار تو خونه نشسته 

ابی که ریخته شده رو دیگه نمی‌شه جمع کرد

یادمه یکی از اقوام شوهرم برای کاری اومده بود شهر ما، بعد زنگ نزدیک خونمون بود گفت فقط می‌خواد یه دسشویی بره نماز بخونه

متاسفانه مجبور شدم بهونه بیارم قبول نکنم

من یک ساله درگیر استخدامی آموزش و پرورشم کارام دیروز تموم شده سر کارم هستم بچه کوچیک هم دارم حالا من ...

ولشون کن ....وقتی تو هی توضیح میدی و نمیخوان بفهمن......بگو شما راس میگید ..همین دیگه بحث تموم میشه....سرزده هم برو خونسون

آخه همیشه فکر می کردند من آدم تمیزی هستم و باور دارن که خودشون هم آدم های تمیزی هستند حالا من همیشه ...

باید شوهرتو ادب میکردی که خونه رو کثیف تحویلت نده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

باید شوهرتو ادب میکردی که خونه رو کثیف تحویلت نده

خونه از پایه هم کثیف بود آخه فرش ها رو خواستم بدم قالی شویی گفتم برم شهرستان و برگردم بعد یا پرده ها هم همین طور آخه می خواستم چند روز بعدش جا به جا شم