2777
2789
عنوان

ب بچه 18 ماهتون چیا میدین

3012 بازدید | 36 پست

من دیگ حریره نمیخوره اشکال داره؟ 

شماها ناهار شام چیا میدین

نگین هرچی داشتیم لطفا قشنگ بگین من بفهمم کم میزارم یا ن

میوه فقط هندونه میخوره اونم گاهی چقدر حرص بخورم ک نمیخوره

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید غذای سفره بدی ابگوشت داشتی بده قورمه داشتی بده.هرچیزی سر سفره خوردید بهش بده.اصلا غذاشو جدا نک ...

خوب غذاهای خودمون ک دیگ توش فقط گوشت نیست ک اینقدر قوتش بیشتر باشه

مثلا یکی میگفت واسش سوپ میپزه جونه گندم و خلاصه همه چی میکنه توش من حس میکنم نکنه کم میزارم اینجوری ک بخوام غذا سفره بدم دیگ اینا توش نیست

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

غذای خودمون دیگه

البته بعضی وقتها مثلا براشون پیتزا درست میکنم

یا ساندویچ با قارچ و گوشت چرخی و پنیر پیتزا

اینا را خودم و همسرم نمیخوریم فقط اونا میخورن 

یا سیب زمینی سرخ کرده یا ذرت گریل شده 

اینا که رژیمی نیست ما نمیخوریم و از اونا جداست

ولی بقیه غذاها همه با همیم

مثل استانبولی ماهیچه کباب مرغ تخم مرغ و خلاصه همه چیز

راستی دخترم خداراشکر میوه خور قهاریه😁

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

برای ناهار برنج ایرانی درست کن با دست یکم له کن خورشت بزن بهش بخوره

عصرهم براش ماهیچه یا قلم یا گوشت تو شیشه بزار تا ساعت 7 اینا آماده بشه بده بهش بخوره

شام هم هرچی درست کردی یکم بده هرچی خودش خواست بخوره 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ناهار بیشتر موقع ها برنج میخوره 

چون دوس داره 

گاهی اوقاتم غذاهایی ک برا خودمون درس میکنیمو میخوره

عصرام از خواب بیدار میشه سوپ یا شیر برنج یا تخم مرغ آب پز میخوره 

تا موقع شامم میوه میخوره 

فقط موز و سیب و پرتقال دوس داره 

شبم هرچی داشتیم اخرشبم ی لیوان شیر 

یا بیسکویتی ی آب میوه ای چیزی میدم 

اینارو ک گفتم وسطاش شیر خودمم میخوره 

صبحانه با خودمون میخوره میان وعده کیک میوه حتی بهش دوباره نون میدم ناهارم با خودمون تا شبم ی وعده شیرو ی وعده غذای دیگه میخره شامم باخودمون اخرشبم سیرش میکنم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خب عزیزم دیگه بزرگ شده همه چی میشه بخوره املت بده گوشت چرخ کرده   عدسی استانبولی  فقط ...

هلو و زردالو چرا ندم؟ 

من پسرم ۱۵ ماهشه   این چیزارو میخوره:

برنج،خورشت همه چی  قورمه قیمه مرغ کباب جوجه ته چین  گوشت  ماهی  ابگوشت  سوپ آش  سیب زمینی  کوکو  ماکارونی  پیتزای خانگی بدون کالباس و...   همممه چی

انواع نون   چای   شربت  شیرگاو    ابمیوه

میوه  هندونه زردآلو  گیلاس  هلو  سیب  موز  انگور  گلابی  توت فرنگی  طالبی و... همه چی

فرنی  حریره  سرلاک  بیسکوییت له شده توی شیر   

کلا هرچیزی مابخوریم  اونم‌میخوره همه چیو

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

عزیزم هنوز داری بهش حریره میدی بابا حریره مال اون اوایل هس ک دندون نداره و بابقیه طعما اشنایی نداره

من دخترم نوزده ماهشه از یکسالگی ی روز درمیون صبحونه تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز بهش میدم بقیه روزاهم ی روز املت نیمرو کره مربا خاگینه نون پنیر هندونه بهش میدم 

ناهار تقریبا هرچی خودمون خوردیم فقط برا دخترم کته خیلی نرم جدامیپزم با خورش خودمون یا باماهی بهش میدم گاهی وقتام ماکارونی میدم شام هم سوپ کتلت کوکو ماکارونی نون تو خورش تریت میکنم براش 

گاهی وقتا ناهارش و باخودمون میخوره عصرونه براش حلوا درست میکنم یا ماست بهش میدم اما اگه ناهارش فقط ماست بخوره ساعت پنج و شش فقط ناهارش میخوره میوه هم بعد صبحونه یا بعد ناهار یا بعد شام بهش میدم شیر موز هم گاهی وقتا قبل خواب بهش میدم