2777
2789
عنوان

ب بچه 18 ماهتون چیا میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 36 پست
قد تولدش ۵۱ وزنش ۳۸۵۰ الانم قدش ۸۵

عکس دخترتو بزار اینقد تو تایپیکت تعریفش کردن 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
بچت چن وقتشه چند کیلو هس نفهمیدم یعنی شام دوبار میدیش ناهار دوبار میدی میخوره؟ 

18ماهه12کیلو اره ولی اخر شب چیز سبک مثلا نون وماست یا کره مربا فرنی  ناهار باخودمون میخوره بعد تاشام تو اون فاصله ی وعده شیر خشک یه وعده م غذای سبک یا کیک بیسکویت با میوه و 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی پسرت خیلی شیطونه؟  خسته نمیشی ک اینقد شلوغ کاری میکنه؟  من ک تازه دختره و تمیزه دع ...

واا بچههه اس برا چی دعوا کنممم  وای نه من خیلی توی بچه داری صبورم...من پسرم یه کااارایی کرده هااا که هرکسی تحملشو نداره..  کامپیوترمو زده شکسته..  اسباب بازیشو پرت کرده تلوزیون خراش برداشته  روغن ریخته کف اشپزخونه و....  اوووه خیلی شلووووغه همش میدوعه اینور اونور  کشو هارو میریزه   من جمع میکنم   ولی اصلاااا نه من   نه همسرم تاحالا یه داد هم سرش نزدیم   همیشه محبت کردیم بهش

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
میگم دوستم الان بچت چیا میگ چکارا میکنه تو باهاش چ بازیهایی میکنی

من پسرم میرقصه  از ۱تا ۶ میشماره  قاطی پاتی   آخرشم به خودش میگه آفرررین😂  خییلی چیزا رو میگه  حرف میزنه

بازی با توپش  با ماشینش  خانه بازی میکنه   دفتر خط خطی میکنه  کارتون نگا‌میکنه  با قابلمه و اینا بازی میکنه...

منم باهاش بازی میکنم  بدو بدو بازی میکنیم  توپ میندازیم به هم      یه اسباب بازی هاشو میریزم توی جعبه اش  اونم بامن اینکارو میکنه دوباره میریزیم  از اول...   

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
ی سوال اول چن کیلو هست و اینک چجوری با شما غذا میخوره یعنی خودش قاشق قشنگ مثل بزرگا میخوره یعتی نم ...

عزیزم دخترمن کم وزن دنیا اومد هجده ماهگیش ۹۲۰۰بود دکترش راضیه میگه نسبت ب خودش خوب جلو میره نه عزیزم خودش اگه بخوره هم تمیز نمیخوره من خودم بهش غذا میدم