2777
2789
عنوان

طلا گم کردم میگه من میتونم بگم کجاس

199 بازدید | 13 پست

باور کنم؟

چندنفر میگن رفتیم پیشش پیدا کرده

شما اینجور چیزی شنیدین؟

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی نت سرچ کن چنتا دعای قرانی بخون پیدا میشه، ما یه بار گم کردیم اینجوری فوری پیدا شد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اره. آدم هایب هستن که جای گمشده رو میگن. همسایه ما طلاهاشو دزدیدن. رفتن پیش خانومی گفت ده روز صبر کن طلاهات برمیگرده اگه برنگشت بیا رنگ پیراهن دزده رو بهت میگم. ده روز نشده طلاهاش پیدا شد

چقد میگیره؟یکیو من میشناختم با یه دعانویس در ارتباط بود و خونشون راهش میداد یه دفعه چن تیکه از طلاهاش گم میشن دعانویسه میگه من میتونم بگم کجاس بعدا میفهمن کار همون دعا نویسه بوده و کارشون به شکایت و اینا میرسه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

من اعتقادی ندارم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
به امتحانش می ارزه من دوستم میگفت یه نفر رو می شناسم هر چیزی رو جای دقیقش رو میگه یه بار خالش گوشیم ...

میشه شماره اش رو بگی بپرسم طلاهام رو گم کردم دعات می کنم 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود