2777
2789
عنوان

درد دل دوستان شاغل بیاین لطفا

303 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من تو شرکت کار میکنم و پست اداری دارم الان 2 ساله اینجاا مشغولم کلا ادم پر حاشیه ای نیستم ولی اینجا واقعا انقدر حاشیه زیاده ک روح و روانم کلاا داغون شده یعنی اگر کوچکترین موضوعی پیش بیاد نمیدونید همکارام چیکار میکنن جمع میشن یه گوشه پچ پچ اصلا اعصابم نمیکشه بعضی وقتام میشنوم چی میگن مثلا یکیشون مهر شرکتو ازمن گرفته بود بعد پس داد من یادم نبود فقط ازشون پرسیدم مهرو به من دادید ؟ بعدش که رفتم یدم به همکارم میگه مهرو دادم میگه ندادی از این ببعد از ش رسید میگیرم اونم میگفت خوب کاری کردی و....

اصلا سره کوچکترین مسئله مضخرفی داستان داریم همه ام مرد هستن فقط من زنم نمیدوند چکارایی میکنن اسم زنا بد در رفته بخدا 

محیط کاری جاهای دیگه ام اینطوریه راستش دنبال کار میخام بگردم کشش اینجارو ندارم دیگه کلا نه فقط با من همش پشت سر هم حرف میزنن مسخره میکنن کاره همو خراب میکنن خیلی بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز کلا محیط های اداری همینجوری ان کم نیار و ادامه بده فقط حواست باشه اتو ندی دست کسی اما از همه اتو داشته باشی شاید یه روز بدردت خورد منم خیلی اذیت شدم اما دیگه میدونم چیکار کنم اصلا با کسی صمیمی نشو چه خانم چه اقا

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
چه محیط مزخرفی فک می کردم چون شما یدونه فقد خانومی بیشتر باید همکارای آقا هواتو داشته باشن؟! چون خود ...

نبابا خوشبحالتون اینجا کلا همینطوریه همش دنبال حاشیه ان کافیه یه سوال بپرسی ا یه زوری جواب میدن هااا