2777
2789
عنوان

بنظرتون نظر خودم درسته یا بقیه

34 بازدید | 3 پست

سلام ، من ۲۶ سالمه ، مجردم، ازدواج نکردم هنوز ، چون نمیتونستم با هر کی از راه رسید ازدواج کنم فقط بخاطر این که خونه نمونم! الان هر کی بهم میرسه به چشم یه دختر مونده که سنش گذشته بهم نگاه میکنه، در صورتی که خودم فکر میکنم خیلی هم دیر نشده و هنوز اوج جوانیمه، بنظرتون کدوم تفکر بهتره، اصلا من فکر میکنم ۲۰ به بالا برای ازدواج بهترهون واقعا آدم پخته تر میشه ، ولی نمیدونم چرا اطرافیانم اینطورین، واقعا دارم اذیت میشم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

اطرافیانت زیادی افکار پوچی دارن

۲۶ سنی نی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اطرافیانت زیادی افکار پوچی دارن۲۶ سنی نی

بخدا ، انقدر گفتن گفتن، حس پیری دارم ، کاش زودتر بشه ازدواج کنم راحت شم، کاش موردی که میخوام پیدا بشه

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان