یه خواستگار اومده بود برام، بعد یه روز جواب مثبت دادن، حالا فهمیدم آقا میخاد مدافع حرم بشه و منم جواب منفی دادم، گفته بود 40 درصد احتمال داره که مدافع بشه، منم الان پشیمونم، راهی هست بتونم صحبت کنم با آقا؟ خودم نمیتونم کنار بیام با موضوع مدافع شدن، ولی میتونم راضیش کنم که نره مدافع شه و برگرده؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻