یه خواستگار اومده بود برام، بعد یه روز جواب مثبت دادن، حالا فهمیدم آقا میخاد مدافع حرم بشه و منم جواب منفی دادم، گفته بود 40 درصد احتمال داره که مدافع بشه، منم الان پشیمونم، راهی هست بتونم صحبت کنم با آقا؟ خودم نمیتونم کنار بیام با موضوع مدافع شدن، ولی میتونم راضیش کنم که نره مدافع شه و برگرده؟
هیچ وقت توی ازدواج نخوایید کسی رو تغییر بدید یا اهدافش رو تغییر بدید. این خیلی کار اشتباهیه. اگر میتونید این آقا را همین جوری که الان هست با این اهدافی که داره بپذیرید به ادامه فکر کنید ولی اگر نمیتوانید و میخواهید اورا تغییر دهید منصرف شوید.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
اتفاقا مدتی پیش کتاب یادت باشه رو خوندم زندگی قشنگی هم داشتن ولی به حال بد بعدش اصلا نمی ارزه
این دیگه بستگی داره به این که هرکس از زندگی چی میخواد. بعضی ها براشون ملاکه که طرف حتما مدافع حرم باشه و به عنوان یک ویژگی مثبت لحاظ میکنن، بعضی ها هم نه. خیلی بسته به جهان بینی و طرز تفکر افراده