من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
علائمت یه مدت بعد از اقدام چجوری بود؟من ده روز پیش اقدام کردم دو سه روزه شکم درد دارم سمت چپ شکمم تیر میکشه مثل درد پریودی هست ۱۳ روز اینا مونده پریود شم ولی امروز یه ذره لکه قهوه ای هم دیدم و ترشح هم امروز داشتم
علائمت یه مدت بعد از اقدام چجوری بود؟من ده روز پیش اقدام کردم دو سه روزه شکم درد دارم سمت چپ شکمم تیر میکشه مثل درد پریودی هست ۱۳ روز اینا مونده پریود شم ولی امروز یه ذره لکه قهوه ای هم دیدم و ترشح هم امروز داشتم
پسینی زوده هنوز ک بی بی چک بدم؟اگه بی بی چکو الان امتحان کنم اگه حامله هم باشم منفی نشون میده؟
اره زوده حدااقل ۱۷_۱۸روز صبر کن _و اینک من حالا نمیدونم درسته یا ن_درازمیکشم دس میزنم زیر دل سمت راس ی چیزی مث تیله یا چیز دیگ حس میکردم ،نمیدونم قبلش بوده یا ن_
بچه ها سلام منم،یه ۵ روزی هست از موعدم گذشته و فعلا کاری نکردم،البته یه پسر ۵/۵ ساله دارم،دوست دارم باردار باشم ولی می ترسم که بیبی چک بزارم منفی باشه بخوره تر ذوقم
میگم یه کم دیگه بگذره بعد بزنم،هرروز کلی حس عجیب و غریب دارم،که تا حالا نداشتم سر بچه اولم که اصلا چیزی نفهمیدم،الان با این وضع کرونا به همه چی شک کردم واسه اونه می ترسم