2777
2789
خخخخ مرسی عزیزم من از الان دارم براش برنامه ریزی میکنم میخوام بهترین باشه بهترینارو داشته باشه اره ق ...

یعنی با ۳۰ تومن سرویس خواب فقط می تونی بگیری،یه لگو کوچیک شده ۵۰۰ تومن ،پس تو بچه داری خواستی اگه قابل بدونی کمک فکری بهت می کنم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخ والا منم استرس دارم میترسم منفی شه بزنه تو ذوقم شوهرم خیلی بچه دوس داره منم دوس دارم ولی میگفت ...

وای چقدر شبیه منی منم این ماه اقدام کردم ولی تا موعدم خیلی مونده و اینکه نمی‌دونم ماه اول میگیره یا ن

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ایشالا برا هر دومون بگیره😥

انشالله منم تو خونه تنهام شوهرمم عاشق بچه اس خودمم دیگه افتادم تو هیجان ولی تا موعدم خیلی مونده خخخخخخ 

تو هم لک قهوه ای داری؟

ن من نه روز از پریودیم میگذره یه شب در میونم رابطه داشتم ولی کمرم و گاهی دلم خیلی درد می‌کنه ولی لک نداشتم بنظرت درصد حامله شدنمون بالاس یا ن؟؟

ن من نه روز از پریودیم میگذره یه شب در میونم رابطه داشتم ولی کمرم و گاهی دلم خیلی درد می‌کنه ولی لک ...

نمیدونم از هر‌کی میپرسم یه چیزی میگن باید صب کنیم تا وقت پریودیمون

نمیدونم از هر‌کی میپرسم یه چیزی میگن باید صب کنیم تا وقت پریودیمون

وای آره من که مامان و خاله هام میگن امید نداشته باش ماه اول و کم کم چهار پنج ماه می‌کشه رحم آماده بشه و باردار بشی