2777
2789
عنوان

سلام....حسم میگ معجزس...یا نشونس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 46 پست

بهارممممم الهی که من دورت بگردم معلومه که نشونستتتتت اصلا قبل از اینکه متنتو بخونم عکسو دیدم گفتم چه باحال دست کوچولو پلاستیکی بعد فهمیدم شمعه   فدات بشم من دعاهامون داره جواب میده نفس من   بازم طاقت بیار خواهر قشنگم دور دور توهم میشه 

دورت بگردم خدا بخواد تو یه چشم بهم زدن راحت میشی  منم مثل همیشه با تمام توانم دعات میکنم و همیشه پیشتم💙💙💙

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام قربونت برم😭😭 روم سیاه ایقد درگیر کارم ک سایتم زیاد نمیام بخدا  شرمنده ام چشم میام .... ...

دور از جونت... خواهر جون... دوستت دارم... تگت نمیکنم که مزاحمت نشه.. اما تونستی بیا و تاپیک منور کن🙏امشب به امید خدا در نماز شب دعاگوتم.. الهی بزودی راه نجاتی برات باز بشه.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم انگار شمعه دستشو مشت کرده

پسر قشنگت داره مامان شجاعشو دعا میکنه بهارم  دورت بگردم من😔❤❤❤

میشنوه منم فک میکردم نمیشنوه این اولین معجزه بود دوتا دیگم داد بم 

چی دورت بگردم بگو منم کیف کنم نفسم

یا حضرت علی اصغر خودت به حق اون طفل معصوم دست خواهرمو بگیر😔❤

دور از جونت... خواهر جون... دوستت دارم... تگت نمیکنم که مزاحمت نشه.. اما تونستی بیا و تاپیک منور کن.

تگم کن توروخدا هروقت تونستی بیام میخونم 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بهارم یعنی قشنگ ۴۰ بار عکستو نگاه کردم  حتی حالت مچ و آرنج هم دقیق شبیه دست بچست  الله اکبر خدایا چقد بزرگی  یا جوادالائمه قسمت میدم به پدر بزرگوارت حاجت خواهر منو بده😔❤

بهارم یعنی قشنگ ۴۰ بار عکستو نگاه کردم  حتی حالت مچ و آرنج هم دقیق شبیه دست بچست  الله اکب ...

😭😭😭😭میبینی خاهری میبینی

دلم دارع میترکه....

توروخدا نماز شبات منو دعام کن...

دلم ی کاسه خون ....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

وایییی عزیزم🥺🥺🥺

این شمع پیش بابات بود یا رو زمین😭😭😭😭

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وایییی عزیزم🥺🥺🥺 این شمع پیش بابات بود یا رو زمین😭😭😭😭

روی زمین 🥺

روی زمین 🥺

وایییی چه باحال🥺🥺🥺😱

خدا چقدر زود جوابت رو داد 🌺

همین الانم صلاحتو میخواد بهش مطمئن باش 😩🌸👌

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
😭😭😭😭میبینی خاهری میبینی دلم دارع میترکه.... توروخدا نماز شبات منو دعام کن... دلم ی کاسه خون . ...

فدات بشم رو چشمم  چیزی تا راحت شدنت نمونده دورت بگردم❤❤❤❤

تگم کن توروخدا هروقت تونستی بیام میخونم 

💚🙏💚🙏فدات بشم... چشم

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام... خوبی؟چه خبر؟نیستی ....!!! الان تو ی تایپیک اسمتو دیدم.... چیکار کردی؟احوال نمیگیری رفیق ن ...

سلام قربونت برم تو کجایی دختر چ کردی رفتی خونت؟؟؟

ببین اگ نرفتی ی گپ زدم افرادی ک درحال متارکه هستن ادت میکنم واتس اپ امن خاسی بیا