2777
2789
عنوان

سلام....حسم میگ معجزس...یا نشونس😔

695 بازدید | 46 پست

سلام دختر خوبید...

من امروز بادل شکسته رفتم معصومه زاده(جایی ک ازنوادگان پیرپیغمبرهستن)(این نوادگاهن متاسفانه ب طفلان بی سر مشهور)😔

من باتوجه ب امضام مشکل دارم 

امروز بادل شکسته رفتم 

و بچم ک جنین بود ازدستش داده بودم واسطه قرار دادم ک راحت بشم

وقتی در کسری ازثانیه ک بهشون گفتم معجزه نشونم بدید ....

(توی اون لحظه پدرم صدام زد کبریت بیار برام.‌..)

من بااین مواجه شدم😔😭

این شمعه ...

ک شبیه دست بچس😭

هرکی دلش لرزید منو دعام کن 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

انشاءالله مشکلت حل میشه خدا هست🌺

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم لرزید ولی برگامم ریخت

بله نشونست باید صبر کنی ..

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
گرخبدم ک من

😔چرا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

الله اکبر

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
من دلم لرزید ولی برگامم ریخت بله نشونست باید صبر کنی ..

توروخدا پس دعام کن زودتر راحتبشم

همش دورش قرمز چرا

خاستم قشنگ معلوم بشه روی پارچه قرمز گذاشتم چون خودش شمع😔😭

خاستم قشنگ معلوم بشه روی پارچه قرمز گذاشتم چون خودش شمع😔😭

انشاالله هرچه زودتر مشکلت حل بشه 

هرچی از خدا میخوای بهت بده البته هرچی خیر و صلاحته بهت بده 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!