2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم ببرم عمل کنم

423 بازدید | 42 پست

بچه ها دخترم دندونش ۴ تاش رسیده ب عصب ۴ سالشه دکار میگه باید بیایی بیهوشش کنی راستش دلم‌نمیاد بنظرتون ببرمش؟

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر راحته ک بچه بعدشم نمیفهمه دختر من ۳ سال و نیمس بردمش قبل عید درست کردم دوتا دندونش ۲۰ دقیقه هم طول نکشید

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

اره عزیزم اتفاقا من خالمم خیلیییییی میترسید ک بچشو ببره

چون خدا بعد ۲۰ سال این پسر رو بهش داد

بعد از کلی صحبت کردن راضی شد

دیگه توکل کرد بخدا  چند روز پیش بردش بیهوشش کردن دندوناشو درست کردن

و الان هم هیچ مشکلی نداره

یذره مراقبت هم خوبه از بچه هاتون بکنید  بچه بیچاره

وا این چ حرفیه  ینی چی

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

اره عزیزم اتفاقا من خالمم خیلیییییی میترسید ک بچشو ببره چون خدا بعد ۲۰ سال این پسر رو بهش داد بعد ...

وای ممنون بخدا دلگرم شدم