ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پشت وپناهم خداس وقتی خالقکل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
دکتر بهتره برم برای تشکیل پرونده یا بهداشت؟ کدوم بهتره؟ یا فرقی ندارن
عزیزمببین من ی بار دوسال قبل اینکه اقدامکنم رفتم پیش دکتر براعفونتم ک باهاش رفیق شده بودم بهداشت هم پرونده نداشتم خلاصه خواستم اقدام کنم گفتم دوسدارم دکترمشما باشین دوستانه بهم گفت برا چی میخای الکی پولتوخرج کنی وقتی سالمی برو بهداشت پرونده بازکن ورایگانه تااینکه رفتم بهداشت وماه دوم باردارشدم و برام مهم بود دکترفوق تخصص بچمودنیابیاره چون طبیعی زایمانکردم فقط ی ماه اخر بارداریمو اونم بخاطراینکه دکتر باهام رفیق شه رفتم ۳بار پیشش ویزیت شدم و بچموخودش دنیااورد
الکی پول خرجنکن
پشت وپناهم خداس وقتی خالقکل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم
منم مثل شما... رفتم پزشک زنان، آزمایش خون و پاپ اسمیر و سونوگرافی انجام دادم، یه مقدار مشکل داشتم که فعلا پیگیر اونم، مکمل قبل بارداری هم مصرف میکنم🌸🌸
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.