بانوی4 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 45 عنوان چاق شدن 116 بازدید | 10 پست خانمای عزیز بهترین تجربتون واسه چاق شدن چی هست ؟ دختر من بطور ارثی لاغر و کم اشتهاست . 1400/04/19 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125983 ریرنظر دکترباشه بهتره بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
voro0ojakm عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 666 قرص شیکوریدین میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
_baharx_ عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 261 منم هرچی امتحان کردم نتیجه نداد افسردگی گرفتم بخاطر کمبود وزنم همش ارزوی پنج شش کیلو وزن گیری دارم.... ❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤
بانوی4 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 45 قرص شیکوریدین مرسی عزیز . شما نتیجه شو دیدین ؟ عوارض نداره ؟ داروخانه ها دارن ؟
بانوی4 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 45 منم هرچی امتحان کردم نتیجه نداد افسردگی گرفتم بخاطر کمبود وزنم همش ارزوی پنج شش کیلو وزن گیری دارم.. ... امیدوارم شما و همه لاغرهایی که دوس دارن چاق بشن
_baharx_ عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 261 امیدوارم شما و همه لاغرهایی که دوس دارن چاق بشن فدات بشم گلم الهی امین😅 ❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤
voro0ojakm عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 666 مرسی عزیز . شما نتیجه شو دیدین ؟ عوارض نداره ؟ داروخانه ها دارن ؟ اره عزیزم ولی من ادامه ندادم حالا دوباره میخوام شروع کنم اره داروخانه دارن عوارض نداره گیاهیه قیمتشم مناسبه باید روزی ۳ بار قبل هر وعده غذایی مصرف کنه و وقتی هم که نتیجه گرفتین کمکم باید کم کنه یعنی روزی دوتا و روزی یکی و تمام میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
بانوی4 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 45 اره عزیزم ولی من ادامه ندادم حالا دوباره میخوام شروع کنم اره داروخانه دارن عوارض نداره گیاهیه ... مرسی از راهنماییت عزیزم . در کنارش داروهای دیگه مثل مولتی ویتامین یا ... هم مصرف کردین ؟
voro0ojakm عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 666 مرسی از راهنماییت عزیزم . در کنارش داروهای دیگه مثل مولتی ویتامین یا ... هم مصرف کردین ؟ اگه مصرف بشه که خیلی بهتره مثلا ویتامین دی هفته ای یکبار و ای یکروز درمیون یه قرص دیگه هم هست اسمش مولتی دیلی همه ویتامین هارو داره و کپسوله خودم از اون استفاده میکردم میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
بانوی4 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 45 اگه مصرف بشه که خیلی بهتره مثلا ویتامین دی هفته ای یکبار و ای یکروز درمیون یه قرص دیگه هم هست ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی