2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 54 پست
 نمیدونم.

ب جای اینکه مول بدی دعای مرگ بگیری ک زندگیتو نابود کنی دعا بگیر ک باهات مهربون بشن، دل رحم بشن، دوست داشته باشن و اینکه زودتر ازدواج کنی

اینجوری بهتر نیست؟!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تروخدا کمک کنین. قراره این تبلتم بگیره ازم. به خدا2ساله با کسی حرف نمیزنم... یه بار حرف زدم دیگه نزد ...

چند سالته عزیزم؟  اروم باش دختر گل یکم اروم باش و سعی کن به جای ناراحتی و استرس  راهی پیدا کنی ، تو فقط خودتو داری و خداتو سفت و سخت بچسب به خدات خواهش میکنم  و از اعماق قلبت ازش بخا فورا راهی واست باز کنه

Go big meri
چند سالته عزیزم؟  اروم باش دختر گل یکم اروم باش و سعی کن به جای ناراحتی و استرس  راهی پیدا ...

همه چی داره بدتر میشه.

1ثانیه ام نخوابیدم واز خدا یه راه خواستم..

من بدبخت16سالمه.

اگه بگم چیا کشیدم از بچگیم خون گریه میکننن  

چیبگم؟

براش قشنگ توضیح بده مشکلتو  ما یه همسایه داشتیم بنده خدا باباش مشکل اعصاب داش همش میزدش و نمیزاش ازدواج کنه یا از خونه بیاد بیرون   و شانسش اون شبی که خیلی کتک میخوره یه خانم روان شناسی تو خونه روبه رویی مهمون بوده و میشنوه و به دادش میرسه 

Go big meri
همه چی داره بدتر میشه. 1ثانیه ام نخوابیدم واز خدا یه راه خواستم.. من بدبخت16سالمه. اگه بگم چیا کش ...

امیدتو از دست نده ، اگ میدونی میتونی رامش کنی ببین چه جور رفتاری راضیش میکنه مثلا دوس داره نماز زیاد بخونی یا تغییر رفتار بدی البته اگ درست باشه ها ، این کارو بکن ظاهرا نشون بده مثلا سمت تبلت نیستی چت نمیکنی ب کسی فک نمیکنی نشون بده خیلی عوض شدی   تا یکم بلکه از سرش بیوفته باهاش لجبازی نکن بحث نکن

Go big meri
امیدتو از دست نده ، اگ میدونی میتونی رامش کنی ببین چه جور رفتاری راضیش میکنه مثلا دوس داره نماز زیاد ...

نمیکنم که.... اون پسره هی میاد دم درمون بابامم رفت شکایت کرد اونم لج ککرد رفت دادگاه گفت دخترت باهزار نفر حرف میزد... هرکاری کردم زنت میدونه... بابامم موج میگیره میاد من ویه مامانمو....  

میگه شوهرتم نمیدم...میگه به خدا بری اونور دنیا باز پیدات میکنم تیکه تیکت میکنم

امیدتو از دست نده ، اگ میدونی میتونی رامش کنی ببین چه جور رفتاری راضیش میکنه مثلا دوس داره نماز زیاد ...

نمیکنم که.... اون پسره هی میاد دم درمون بابامم رفت شکایت کرد اونم لج ککرد رفت دادگاه گفت دخترت باهزار نفر حرف میزد... هرکاری کردم زنت میدونه... بابامم موج میگیره میاد من ویه مامانمو....  

میگه شوهرتم نمیدم...میگه به خدا بری اونور دنیا باز پیدات میکنم تیکه تیکت میکنم

نمیکنم که.... اون پسره هی میاد دم درمون بابامم رفت شکایت کرد اونم لج ککرد رفت دادگاه گفت دخترت باهزا ...

انشالا رد میشه این موج  و اونم بیخیال میسه و باباتم میبینه خبری نیس  اروم تر میشه بعد ی مدتم قشنگ میری باش حرف میزنی که دروغ گفته پسره و اینا ، 

Go big meri
به خدا نمیدونم... فقط میخوام بمیرم

مردن که آسونه!

زندگی کردنه که آسون نیست..

فک میکنی اونجا بهتره!؟

از کجا معلوم بدتر نباشه!؟

زندگی سختی داره، بالا پایینی داره... همیشه ک روزای سخت نداری! روزای خوب هم هستن. تا غم نباشه، شادی معنا نداره..

من هم شرایط بدی داشتم. نه که الان خوشبخت مطلق باشم. اما خداروشکر ورق برگشت برام! نوبت تو هم میرسه.. صبر داشته باش

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

پول شده مول😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐