2777
2789

من زود رنجم از بچگی تا الان ، از کسایی ک انتظارشو ندارم دلخور میشم ،اگه کسی جدی ادا مو دربیاره واقعاااا عصبانی میشم ،خیلی دلم میخواد. مثل دختر. خالم باشم ،یه دختر اروم ،کم حرف ،نه دلخوریشو از کسی دیدم نه خوشحالی زیادش ،حرف میزنه اما نه زیاد بیشتر گوش میده ،27 سالشه ،و دندون پزشکه ! اما من یه دختر پر انرژی ام دست خودم نیس ،زود رنجیم ،و حتی گرم کردن مجلسم دست منه ،از بس میخندونمشون ،میخوام یه خانوم با وقار اروم باشم ☹️

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

منم مث توام..اما نمیدونم چیکار باید بکنم

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصیت شما این مدلیه ، اتفاقا خیلی خوبه که شاد و پراترژی هستی😄

الان هم خانواده شوهرم و هم خانواده خودم میگن الان ک مادری این اخلاقتو بزار کنار😔♥️✌️

عزیزم حرف و حرکت دیگران خیلی خیلی واست مهمه ...باید از اهمیتش کم کنی اونوقت خودت در آرامشی❤

مرسی قشنگم ،میدونی الان ک همه بهم میگن خیلی دیگ مغرور شدیو و از هر چی ناراحت میشی واقعا ذهنمو در گیر کرده☹️

منم زودرنجم کاریش نمیشه کرد؛)

دقیقا اخه این اخلاقم از بچگی باهامه نمیدونم واقعا میتونم کاریش بکنم😕

منم مث توام..اما نمیدونم چیکار باید بکنم

تا الان این بودم اما الان ک همه میگن واقعا دلم میخواد بزارمش کنار😩

اره بدبختیشم اینه که میگن لوس😐😐😐 انگار واژه ی زودرنج جا نیفتاده براشون

اره دقیقا خیلیا میگن تو لوسی،یا لوس بارش اوردین با اینکه واقعاااا اینجوری نیستم 😩😑

کلیپ سخنرانی دکتر هلاکویی در مورد زود رنجی رو سرچ کنید 

من با حرف های ایشون زندگیم واقعا تغییر کرد

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
کلیپ سخنرانی دکتر هلاکویی در مورد زود رنجی رو سرچ کنید  من با حرف های ایشون زندگیم واقعا تغییر ...

مرسی عزیز حتما گوش میکنم♥️♥️♥️

منم مثل توام. تازه زودرنجم هیچ انقدررررر بعدش به اونچیزی که ناراحتم کرده فک میکنم که قلبم درد میگیره😐😐😐😐

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه