2777
2789
عنوان

چرا اینطوری میکنه باهام؟

716 بازدید | 96 پست

اول که معلوم نیس چیکار میکنه تا ساعت ۴ بیداره پیج اینستاش هم نمیده ،بعد یه دقیقه قربون صدقم میره دو دیقه بعدش میپره بهم اصلا با خودش درگیری داره چن روز پیش هم پیام داده بود که تو واقعا منو دوس داری میخوام دوباره عاشق بشم عذاب وجدان دارم میتونی بدون من ادامه بدی؟همش بهم میگفت تبجی که داستان داره چرا اینطوری میکنه چون خودم میخواستم ولش کنم ولی الان همش حی میکنم داره بم خیانت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو دیونه نکن. ولش کن

خب دوسش دارم چطور ولش کنم؟۴ ماهه باهمیم .

خانواده اون خبر دارن ولی مامان بابام وقتی فهمیدن مخالفت کردن اما من هنوز ولش نکردم ما خیلی اتفاقا برامون افتاد حتی کارمون به شکایت کشی هم رسید اما هم دیگر رو ول نکردیم منم دو بار تاحالا خودکشی کردم اما خدا نخواس بمیرم حالام تا یه چیزی میگم میپره بهم میگم بریم اینستا حرف بزنیم اونجا بهتره میگه پس اینستاهم داری تو که گفتی سیم کارتم نداری 

بدبخت باچه زبونی بگه هول وبیشعوره ولیاقتتو نداره

اون اصلاتاحالا دست نداده با یه نامحرم همش امتحانم میکنه اینم یکی از امتحاناش بود ما هم حتی از خانواده هامون هم ترد شدیم ولی بازم پای هم موندیم 

اون اصلاتاحالا دست نداده با یه نامحرم همش امتحانم میکنه اینم یکی از امتحاناش بود ما هم حتی از خانواد ...

چکار کنم نمیتونم ولش کنم نه میتونم بزاره بره ؟چکار کنم که ببخشتم؟من خیلی اذیتش کردم تو یکماه با هر دروغی که می‌شد سعی کردم ازم متنفر بشه بره ولی آخرش نتونستم زدم زیرش 

عزیزم یکم فاصله بگیر و به فکر اهداف و برنامه های خودت باش  گوشیتو سایلنت کن و ب کارات برس  ...

من سه روزی یه بار بیشتر جوابش نمیدم ولی نمیدونم چرا ۴ ماه هس پیج اینستاشو نمیده بهم میدونه از ایمیل بدم میاد توی برنامه های دیگه هم نمیتونم برم چون مامانم میفهمه 

من سه روزی یه بار بیشتر جوابش نمیدم ولی نمیدونم چرا ۴ ماه هس پیج اینستاشو نمیده بهم میدونه از ایمیل ...

رابطمون جدیه و به مامان بابام هم گفته که دوسم داره و میخواد باهام ازدواج کنه اما مامان بابام فکر میکردن داره گولم میزنه رفتن شکایت کردن ازش