2777
2789

خدا شفات بده بااین عقلت ازدواج نکن 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني مهم نيس واسه مردا؟؟؟

مردا کل نگرن مثلا بیشتر از اینکه قوز بینیت مهم باشه واسشون آشپزیت مهمه🤷🏻‍♀️

بعدشم قوز بینی و میشه درست کرد اما اخلاق و عقل و منطق و طرز فکر ادما رو چی؟ چیز های مهم تری هستن که پیش اونا قوز بینی اصلا مهم نیست 

تو هم اعتماد بنفست خیلی پایینه حتما کتاب بخون یا روش کار کن

وای شما هم مثل من حساسی ، منم یه پل بینی دارم و احساس میکنم که زشتم واقعا، ولی این تفکر اصلا درست نی ...

يعني اصلا رو صورت تاثير انچناني نداره ؟دقيقا مثل خودت خيلي حساس شدم

مردا کل نگرن مثلا بیشتر از اینکه قوز بینیت مهم باشه واسشون آشپزیت مهمه🤷🏻‍♀️ بعدشم قوز بینی و میشه ...

ب خدا بهم حق بده وقتي ميبيني همه عمل كردن تو قوز داشته باشي حس بدي كنم ب شدت ميترسم از عمل