2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببین ارتش ی جوریه ک باید بری شهرای مختلف ممکنه شوهرت بره منطقه... حقوقش هم سالیانه اضافه میشه ...

من پدر خودمم ارتش بوده اما حوصله ندارم سوال ازاون بپرسم اون کارمندی رفته راحت بود 

اشتباه کردی الان پسری ک سرکار رسمی باشه کم پیدا میشه 

مثلا ته حقوقش چند بود؟البته الان دیگه شوهر دارم ولی دلشو خیلی شکوندم بعضیاوقتا عذاب وجدان میگیرم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ن‌ ما ک هستیم بیچاره نشدیم خیلی هم خوبه 

ن ازیه بابت خوبه بیمه میشی .کارت خریددازی و حقوقی هم داری تازمانی ک رسمی بشی من بابت حقوقش میترسم میگن ۴تومنه درجه داری گفتم الان کمترین حقوق۵کمترنیی

ن ازیه بابت خوبه بیمه میشی .کارت خریددازی و حقوقی هم داری تازمانی ک رسمی بشی من بابت حقوقش میترسم می ...

ببین عزیزم ما ماهی هف تومن داریم با هشت سال سابقه ولی نمیرسیم الان زندگیا دیگ همه اینجوری شده

😍
ببین عزیزم ما ماهی هف تومن داریم با هشت سال سابقه ولی نمیرسیم الان زندگیا دیگ همه اینجوری شده

اره دیگ زندگیا سخت شدن باید کناربیای ولی لااقل حقوق ۵.۶تومن باشه برا دونفر کافیه

ببخش حواسم نبود شوهر شماپرستاره فرق میکنه

ببین عزیزم درجه داری رسته های مختلف داره بهداری. ترابری. حفاظت و خیلی داره ولی الحمدالله ک شوهرت میخا بره تو این دوره زمونه ک پیدا کردن شغل واقعا سخته این عالیه تشویقش کن پشیمون نمیشی 

😍
ببین عزیزم درجه داری رسته های مختلف داره بهداری. ترابری. حفاظت و خیلی داره ولی الحمدالله ک شوهرت میخ ...

اره عزیزم خودم گفتم بره امتحانش قبوله شه ۹ماه اموزشی داره طاقتم نمیگیره ببینم مرخص میدن بهش یان تواین چندوقت