2777
2789
[QUOTE=198306963]چرا🥺 وقتی جرعت خودکشی داری پس جرعت ادامه دادنم داری  نکن[/QUOTEجرات زندگی ندا ...

مطمعنم داری 

قوی باش دختر🥺

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر منم بگیر😔😓😓😓

بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم

شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود

هم هیز بود، هم معتاد، دست بزن داشت، خیلی هم بد دهن ، و کولا میشه گفت یه حیون به تمام معنا تا حدی که بابام گفت دیگه با این خانواده قطع رابطه میکنیم اما خوب خیلی به عمه و کمک میکرد از هر لحاظ

دختر عمه ی منم بزرگ ترین قربانی این ما جرا بود از هر لحاظی لطمه خورده اصلا بچگی نکرد ...

هزار بار خواست خودکشی کنه اما گفت مادرم و چطوری دست این جور آدم بزارم

هزار بار شکسته شد هزاران بار خار شد کوچیک شد درد و رنج کشید 

اما بعد از هر طوفانی آرامشی هست

الان  توی سن ۲۰ سالگی ازدواج کرده و میتونممم بگممم خوش بخت ترین ادمی که می‌شناسم

شوهرش از هر لحاظ براش کم نمیزارع 

و عینع شاهزاده ها زندگی می‌کنه

شاید فک کنی خیلی بزرگ نیست

اما ۱۹ سال از زندگیش عینع جهنم بود و شب و روزش اشک‌..

عزیزم تو هم به فکر اینجور کارا نباش چون ارزش نداره اینم میگذره فقط به خدا توکل کن

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود هم هیز بود، هم معتاد، دس ...

ترس از خدا عمرا بذاره همچین کاری کنم

فقط دلم گرفته  همین  هیچکیو ندارم حتی باهاش درد و دل کنم😔😔

بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود هم هیز بود، هم معتاد، دس ...

فکر کن تنها تو ی خونه باشی تو این دنیا ب این یزرگی یکی نباشه ب دردات گوش بده