2777
2789
بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود هم هیز بود، هم معتاد، دس ...

منم شبیه همین فامیلتونه زندگیم.کاش حداقل تو ازدواجم خوشبخت باشم مثل اون

با افتخار *معلم*

ترس از خدا عمرا بذاره همچین کاری کنم فقط دلم گرفته  همین  هیچکیو ندارم حتی باهاش درد و دل ...

عزیزم تو این دوره زمونه نباید به کسی درد و دل کرد چون یه زمانی توی یه موقعیتی همون حرفارو تبدیل به اسلحه میکنن و بارها می کوبن تو سرت میشه یه آتو براشون

یکی هست که به همه چی گوش میده و راز نگه دار خوبیه به همون تکیه کن

چون بنده نمی بینن و فریاد میزن

اون میبینه و سکوت میکنه

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن تنها تو ی خونه باشی تو این دنیا ب این یزرگی یکی نباشه ب دردات گوش بده

توی این دنیا همه دلشون شکست

همه غصه دارن

همه درد دارن

همه به خواسته هاشون نرسیدن

فقط بعضی تو ظاهر خودشون و خوب میگیرن

من غصه هاتو نمی دونم و نمیدونم که چقدر درد کشیدی

اما اینو بدون که باید صبر کنی چون صبر یه اجبار انتخاب نیست

ایشالله که گره از مشکلات باز میشه

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
مرسی که وقت میذاری😘 دعام کن حالم خیلی بده😓

خواهش میکنم عزیزم شنیدن غصه های مردم و مشکلات شون جزوی از کارمه البته آینده😁

ایشالله اکه تمامممم مشکلات و سختی های زندگیت از بین بره و رنگ خوشبختی رو تا آخر عمرت ببینی 😍😍😘😘

میشه درخواستمو قبول کنی عزیزم

قبول کردم عزیزم