2777
2789
[QUOTE=198306963]چرا🥺 وقتی جرعت خودکشی داری پس جرعت ادامه دادنم داری  نکن[/QUOTEجرات زندگی ندا ...

مطمعنم داری 

قوی باش دختر🥺

من همیشه تصور میکنم بهشت باید نوعی کتابخانه باشد!           کتابخون و فیلم سریال باز حرفه ای👩🏻‍💻                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بر منم بگیر😔😓😓😓

بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم

شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود

هم هیز بود، هم معتاد، دست بزن داشت، خیلی هم بد دهن ، و کولا میشه گفت یه حیون به تمام معنا تا حدی که بابام گفت دیگه با این خانواده قطع رابطه میکنیم اما خوب خیلی به عمه و کمک میکرد از هر لحاظ

دختر عمه ی منم بزرگ ترین قربانی این ما جرا بود از هر لحاظی لطمه خورده اصلا بچگی نکرد ...

هزار بار خواست خودکشی کنه اما گفت مادرم و چطوری دست این جور آدم بزارم

هزار بار شکسته شد هزاران بار خار شد کوچیک شد درد و رنج کشید 

اما بعد از هر طوفانی آرامشی هست

الان  توی سن ۲۰ سالگی ازدواج کرده و میتونممم بگممم خوش بخت ترین ادمی که می‌شناسم

شوهرش از هر لحاظ براش کم نمیزارع 

و عینع شاهزاده ها زندگی می‌کنه

شاید فک کنی خیلی بزرگ نیست

اما ۱۹ سال از زندگیش عینع جهنم بود و شب و روزش اشک‌..

عزیزم تو هم به فکر اینجور کارا نباش چون ارزش نداره اینم میگذره فقط به خدا توکل کن

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺
بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود هم هیز بود، هم معتاد، دس ...

ترس از خدا عمرا بذاره همچین کاری کنم

فقط دلم گرفته  همین  هیچکیو ندارم حتی باهاش درد و دل کنم😔😔

بزار از زندگی یکی از فامیلا مون برات بگم شوهر عمه ی من کولا آدم خوبی نبود هم هیز بود، هم معتاد، دس ...

فکر کن تنها تو ی خونه باشی تو این دنیا ب این یزرگی یکی نباشه ب دردات گوش بده