2777
2789

شنیدم دردش خیلیییییییییییییی زیاده 

کلیپشم ديدم حالم بد شد

حالا هزینش چنده؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ربطی به هزینه نداره اصلا مهم اینه بتونی یه دکتر پروتز سینه خوب پیدا کنی حالا هزینشو اگه نتونستی یه دکتر دیگه

یکی از آشناهای  ما یه بار گول همین هزینه و اینا رو خورد رفت پروتز سینه کرد بعد یه مدت پروتزه پاره شد و اصن داغون. مجبور شد دربیاره پروتزو

الان اما چند وقتیه رفته پیش دکتر نهاوندچی دوباره پروتز کرده خیلی راضیه 1 سال اینام میگذره هیچ مشکلی نداره در حالیکه قبلیو در عرض 6 ماه درآورد

اره به نظرم که خیلی خوبه با اینگه بگما همه زنای ایرانی از قرم سینه هاشون راضی نیستن این عمل پروتز سینه برا اونای که سینه های نافرمی دارند خوبه الان خواهرم با دکتر بخشایی کیا این عمل رو انجام داده خیلی هم راضیه البته از نوع پروتز منتور استفاده کرده که گرونه ها

باورم نمیشد وقتی خوندم که هیچچچ عمل پروتز سینه ای دایمی نیست!!! واقعا دائمی نیست؟ هرچند وقت یه بار باید عوض کرد؟؟؟ اوه این همه درد بعدش موقت؟؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد