2821
2789
عنوان

بخدا خستممم

149 بازدید | 31 پست

۴ سال برای رسیدن ب ی چیزی همه تلاشمو کردم و نرسیدم تو این ۴ سال تمام خواستگارامو رد کردم و فقط تلاش کردم ولی خب ب دلایلی نشد.....از بچگی رابطه خوبی داشتم با مامانم ولی ب مرور کمرنگ تر شد تفاوت ها و اختلاف نظرها بیشتر شد...مامانم ب شدت دوس داشت من ازدواج کنم ولی من مخالف جدی این اتفاق بودم...تا الان ک سر هر اتفاقی ک عصبانی باشه سر من خالی میکنه و تمام اتفاقات گذشته رو مرور میکنه...گاهی توی ی هفته ۱۵ بار بحث میکنیم....واقعا کسی برای درددل ندارم 

دیگ خیلی خستم😔

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انتظارشو براورده نکردی دلخوره  با ی موفقیت کوچیک و یا تاییدش  شادش کن این همون مادر مهرب ...

خب اخه دلیل نمیشع هر چی میشه سر من خالی کنه..منم دل دارم منم آدمم...ن مامانم خیلی تغییر کرده خیلی

خب اول اینکه حتی بهترین دخترا با بهترین جایگاه ها هم نهایتا ازدواج میکنن و تشکیل خانواده میدن. چه اشکالی داره اگه یه پسری خوب بود باهاش زندگیتونو بسازید؟

ثانیا روابط ترمیم پذیرند، مطمئنم تهش به راهی پیدا میکنی برا ترمیم رابطتت با مادرت. توجه کن ببین علایقش چیه، چیزایی که عصبیش می‌کنه چیه و ...

کاش معنی حرفایی که میگینو بدونین💘💔
خب اول اینکه حتی بهترین دخترا با بهترین جایگاه ها هم نهایتا ازدواج میکنن و تشکیل خانواده میدن. چه اش ...

خب من کلا ب ازدواج هییچ علاقه یی ندارم...سعی کردم ترمیم کنم ی مدت اوکیه دوباره برمیگرده..میگم ک تو ی هفته ۱۵ بار دعوا میکنیم...خیلی از بحث هامون اصن ب من ربطی نداره اما سر من خالی میکنه

خب من کلا ب ازدواج هییچ علاقه یی ندارم...سعی کردم ترمیم کنم ی مدت اوکیه دوباره برمیگرده..میگم ک تو ی ...

استراحت میکنه؟ تفریح داره؟ کسی حمایتش میکنع؟ کسی بهش محبت میکنه؟

شاید واقعا روح مادرت نیازمند توجه و محبته

استراحت میکنه؟ تفریح داره؟ کسی حمایتش میکنع؟ کسی بهش محبت میکنه؟ شاید واقعا روح مادرت نیازمند تو ...

بله بهشون توجه میکنیم هممون.....حس میکنم همش دنبال بهونه س...من ی دختر خاله ک اونم با مامانش زندگی میکنه مثلا وقتی بینشون دعوا میشه همش حقو میده ب دختر خالم و وقتی ب خودمون میرسه من مقصرم

بله بهشون توجه میکنیم هممون.....حس میکنم همش دنبال بهونه س...من ی دختر خاله ک اونم با مامانش زندگی م ...

گاهی واقعا مشاور لازم میشن، سعی کنید برید مشاور

سلام خواهر 

خواسته ات منظورت کنکور بوده ؟ 

اگه این بوده میدونم حق داری ناراحت بشی، اما اولن الان که جوابا نیومده پیش پیش غصه نخور، دومن اینکه فک نکن اگه به چیزی نرسیدی اخر دنیا شده، من خودم به چیزی که میخواستم نرسیدم میدونم خیلی سخته، اما سعی کن چیزی که بدست میاری رو دوستش داشتع باشی تا روزات سخت نگذرن، مگه چقدر قراره اینجا باشیم که همش باید استرس بکشیم، مگه چند سالمونه که باید این همه غصه بخوریم..  

قصه ام ساده و کوتاه است؛ از هر چه دوست دارم، بسیار دورم.

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز