2821
2789
عنوان

بخدا خستممم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
سلام خواهر  خواسته ات منظورت کنکور بوده ؟  اگه این بوده میدونم حق داری ناراحت بشی، اما ا ...

ممنونم ازت ک اینقد انرژی مثبت میدی....خیلی ماهی..درجه یک💛

زندگی پر از پستی و بلندیه هر آدمی ی طاقتی داره  فک کنم دیگ داره طاقتم تموم میشع....لطفا برام دعا کن ک امسال بشع....ازت بخاطر همه چی ممنونم...قدرخودتو بدون خیییلی ماهی خیلی😘❤

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
ممنونم ازت ک اینقد انرژی مثبت میدی....خیلی ماهی..درجه یک💛 زندگی پر از پستی و بلندیه هر آدمی ی طاقت ...

:)) ممنونم ازت تو بهم لطف داری واقعن 😍 

نذار طاقتت تموم بشه فقط، مگه دست خودته اصن 😒😁

حتمنِ حتمن حتمن برات دعا میکنم. ان شاالله یه روز تاپیک بزنی و بگی بهش رسیدی و خوشحالی 🥺🙃

قصه ام ساده و کوتاه است؛ از هر چه دوست دارم، بسیار دورم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

:)) ممنونم ازت تو بهم لطف داری واقعن 😍  نذار طاقتت تموم بشه فقط، مگه دست خودته اصن 😒😁 حتمن ...

آخه خییییلی خانومی عزیزجانم...ای کاش دست خودم بود تموم نشع ای کاش ذره امید وجودداشت...اگ زندگیت پر از آرامشع خیییلی خدارو شکر کن ...ممنونم ازت منم برات دعا میکنم...انشالله همیشه شاد باشی💛

منم روحی نابودم از بی پولی گرفته تا این 

شما متولد ۷۷ یی؟؟؟

اخه منم ۷۷ هستم....منم همینطور از بی پولی گرفته تا کنکور تا دعوای با خانواده و....

شما متولد ۷۷ یی؟؟؟ اخه منم ۷۷ هستم....منم همینطور از بی پولی گرفته تا کنکور تا دعوای با خانواده و.. ...

اره دی ۷۷ عزیزم چه شهری هسی من شیرازم

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
اره دی ۷۷ عزیزم چه شهری هسی من شیرازم

من تهرانم

کاملا درکت میکنم خیییلی شرایط سختی پشت کنکوریه... ی عمر با حسرت ی رشته درس میخونی اخرش هیچ ب هیچ

من تهرانم کاملا درکت میکنم خیییلی شرایط سختی پشت کنکوریه... ی عمر با حسرت ی رشته درس میخونی اخرش هی ...

چه رشته ای میخواسی ؟ تو هم هم سن منی؟ بزنامت چیه

اوایلش پزشکی الان دیگ ب پرستاری راضیم... شما چی؟؟

من با ۴ هزار نرفتم هر فحسی بدی ازاده ن از کار تو بیمارستان بدم میاد من دندون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز