2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رفیق که داشته باشی ؛

دقایقِ پاییزی ات ، لبریزِ عشق و آرامش می شود .

خیابان ها جان می دهند برایِ قدم زدن ،

و هر اتفاقِ کوچکی ، بهانه ای می شود برای شاد بودن ...

کسی که با گرمیِ حضورش  ؛

سرمایِ پاییزِ تو را می گیرد .

کسی که محبتش بی منت است و

معرفتش بی پایان !

کسی که آفریده شده

تا بانیِ بهترین خاطراتِ زندگی ات باشد ...

داشتنِ یک رفیقِ خوب ؛

یک واجبِ عینی و حیاتی است ،

برایِ تمامِ آدم ها ...

حیف رفیقم گفته حق نداری جز خودم با کسی رفیق باشی وگرنه رفاقتمو  باهات اغاز میکردم😕😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
بیاین ی اکیپ درست کنیم

موافقم من

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤