2777
2789
عنوان

دارم سقط میکنم 😭

371 بازدید | 24 پست

من آخرای هفته پنجمم،صب ک پاشدم دیدم خونریزی کردم،چهارشنبه رفتم سونوگفت ساک دیده نمیشه اما شنبه بتام۱۴۸بود،دکترمعاینه کرد گفت داری سقط میکنی،اما بهم دارونداد گفت برو خونه،چی بخورم ک زودتر بیاد،فقط خونریزیه هیچی دفع نمیکنم.کلی هم دمنوش خوردم ولی تاثیری نداسته

یواش یواش دفع میشه فقط راه برو 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی درد دارم چون سیاتیکم دارم بعد چند دقیقه پیاده روی پام میگیره

انشالله بزودی دفع کنی و خلاص شی . زعفران هم یادت نره بخوری . 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه قرصی دکتر میده رحم و جمع میکنه اسمش یچزی تو مایه های مننژیت

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

عزیزم وقتی ساک دیده نشده و هنوز هفته پنجم هستی چیزی به اون صورت نمیوفته همون خونریزیه و اینکه به هیچ عنوان زعفران نخور اصلا دمنوش گیاهی نخور که خونریزیت رو شدید می‌کنه کم خونی ام میگیری 

فقط اگه میتونی پله بالا پایین بری یا تند راه بری کافیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

جوشونده تخم شویدم خوبه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

حسابی ام به خودت برس انشالله زود زود دوباره باردار میشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خیلی سخته😭😭

من خودم یه روز کامل راه رفتم یه شب کامل دلپیچه داشتم نزدیکای صبح دفع شد تمام بیشتر روح آدم تحت تاثیر قرار میگیره تا جسمش البته من خودمم خیلی حساسم از لحاظ روحی نسبت به بچه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش