2777
2789
عنوان

نامزدم پشت سرم حرف زده ابرومو برده

2185 بازدید | 60 پست

نامزدم غریبس یعنی فامیل و اشنا نیستیم و خونشونم از ما خیلی دوره و عقد دائم هم خوندیم اما الان من متارکه کردم که بعد طلاق رسمی شه

رفته همه جا گفته که من میخواستم خونه و ماشینشو بالا بکشم و عقب موندگی ذهنی دارم🤣🤣

الانم من مهرو اجرا گزاشتم که طلاق بده 

اما میگه یه دونه سکم بهت نمیدم طلاقتم نمیدم یه زن دیگه میخام بگیرم توام همینجوری بمون 

الان چیکار کنم طلاقم بده خدایی موندم چه کنم

خودم رو خیلی دوست دارم🌼

با کی متارکه کردی

از کی میخای طلاق بگیری.

با کی عقدی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وکیل کله گنده بگیر پول درشت خرج کن هم مهریتو بگیر هم طلاقتو

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چرا دوران نامزدی شناخت پیدا نمی‌کنید سریع عقد میکنید🤦🏽‍♀️

تو نامزدی همه خوبن بعد عقد میشن بلا جونت😂😂البته بعضیا

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

الان یعنی چی این سوال شاید شما هنوز معنی متارکه و طلاق رو نمیدونی هنوز

متارکه و طلاق ک هر دو ی معنی میدن 

ولی شما جوری تعریف کردی ک ینی با یکی عقدی ، از یکی میخای طلاق بگیری

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تو نامزدی همه خوبن بعد عقد میشن بلا جونت😂😂البته بعضیا

اره ولی باید تو موقعیت ها مختلف بزاریش ببینی چکاره اس 

عصبیش  کنی 

زور بگی 

ناراحتش کنی 

دستور بدی و.....

چند بار اینکارا کنی خودش نشون میده

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱