2777
2789

من فقط موقع خوردن غذا و چای پهن‌میکنم بعد جمع میکنم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن منم اینجوری بودمم ولی ی بار یکی گرفتمممم  الان انقد راحتممم ک نگوووو  هر موقع کثیف میشه میشورم  دوباره پهن میکنمم مهمونمم میاد برامم جمع میکنممم دیگه فرش هام انگار تازه از  قالیی شویی گرفتمم 

🤞روزگار با ما نساختی لاقل با خودت بساز🤘

گلم نظر من اینه ک بخاطر یکم کثیف نشدن بخوام روفرشی پهن کنم ک از فرشم و زیباییش لذت نبرم ب چ درد میخوره من بچم کوچیکم هست ولی خب عادت کرده هرچی بخواد بخوره اول ی پارچه کوچیک مخصوص خودش پهن میکنه و بعد جمع میکنم 

ولی خب همیشه پهن نمیکنم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

از نظر من خوب نیست چون ما یه مدت موقعی که فرش جدید خریده بودیم رو فرشی پهن کردیم بعد گفتیم این چه کاری که فرش جدید بخریم برای اینکه دلمون وا شه ولی روشو بپوشونیم.  یه بدی دیکه هم داره اینکه همش جمع میشه رو فرشی  دائم باید مرتبش کنی