یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عزیزم اگر انگشت های کشیده و بلندی داری و مشکلی نداری که همیشه یک دستت ناخنش کوتاه باشه یکیش بلند، برو سمت گیتار
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هیچی گیتار خریدم، رفتم اموزشگاه موسیقی، جلسه اول بهم نت هارو یاد داد از جلسه دوم شروع کردم با گیتار کار کردن
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ارزش داره قطعا ن مشکلی ندارم مرسی از راهنماییت =))
قربونت💖
مارک کندر الان ۸ساله آخ نگفته
اما الان نمیدونم قیمتش چنده
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم اگر انگشت های کشیده و بلندی داری و مشکلی نداری که همیشه یک دستت ناخنش کوتاه باشه یکیش بلند، بر ...
من انگشتام کشیده نیستن ولی گیتار میزنم ، تازه عشق ناخون هم دارم ولی چون گیتارم دوست دارم و بنظرم ارزش هنر بیشتر از ناخونه
ببین اگه دوس داشتی ساز کالیبما هم سرچ کن توی نت ببینش ،خیلی خوبه، و اینکه هیچی مثل ساز نمیشه واقعا میشه رفیقت