2777
2789
عنوان

گیتار ..

212 بازدید | 28 پست

کسی هس تجربه داشتع باشه با گیتار؟

کلا خیلی دلم میخواد بلد باشم ی ساز بزنم

میتونین راهنماییم کنین از کجا باید شروع کنم و از چ مدل گیتاری؟؟؟

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱

من گیتار میزنم، گیتار پاپ

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

عزیزم اگر انگشت های کشیده و بلندی داری و مشکلی نداری که همیشه یک دستت ناخنش کوتاه باشه یکیش بلند، برو سمت گیتار

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی منم عاشق گیتارم ولی بنا به دلایلی الان نمیتونم برم 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
عزیزم اگر انگشت های کشیده و بلندی داری و مشکلی نداری که همیشه یک دستت ناخنش کوتاه باشه یکیش بلند، بر ...

ارزش داره قطعا

ن مشکلی ندارم

مرسی از راهنماییت =))

واییییی منم عاشق گیتارم ولی بنا به دلایلی الان نمیتونم برم 

دقیقااا

خیلی دلم میخاد یاد بگیرم و بتونم بزنممم🥺

واقعا از کجا شروع کردی؟!

هیچی گیتار خریدم، رفتم اموزشگاه موسیقی، جلسه اول بهم نت هارو یاد داد از جلسه دوم شروع کردم با گیتار کار کردن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ارزش داره قطعا ن مشکلی ندارم مرسی از راهنماییت =))

قربونت💖

مارک کندر الان ۸ساله آخ نگفته

اما الان نمیدونم قیمتش چنده 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم اگر انگشت های کشیده و بلندی داری و مشکلی نداری که همیشه یک دستت ناخنش کوتاه باشه یکیش بلند، بر ...

من انگشتام کشیده نیستن ولی گیتار میزنم ، تازه عشق ناخون هم دارم ولی چون گیتارم دوست دارم و بنظرم ارزش هنر بیشتر از ناخونه

سلام برا مبتدی گیتار یاماها عالیه من ت شهرمون همه جا رو بستن نمیتونم برم ادامه کلاسم بقیشو آنلاین ی ...

تجربه داری ؟

میتونی بیزحمت بیشتر برام توضیح بدی؟

ببین اگه دوس داشتی ساز کالیبما هم سرچ کن توی نت ببینش ،خیلی خوبه، و اینکه هیچی مثل ساز نمیشه واقعا میشه رفیقت

ببین اگه دوس داشتی ساز کالیبما هم سرچ کن توی نت ببینش ،خیلی خوبه، و اینکه هیچی مثل ساز نمیشه واقعا م ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🥺