سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
چه باحال با هووت زندگی میکنی؟؟؟منم ارزو داشتم هوو داشته باشم سه نفری زندگی ککیم ولی شوشو مخالفه واقع ...
کلا مریضی ثابت کردی خدایی🤣🤣🤣🤣
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌