2777
2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 5621 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه باحال با هووت زندگی میکنی؟؟؟منم ارزو داشتم هوو داشته باشم سه نفری زندگی ککیم ولی شوشو مخالفه واقع ...

کلا مریضی ثابت کردی خدایی🤣🤣🤣🤣

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
عزیزم هنوز جدا نشدی؟چرا؟

دادگاه قانون مملکت ایران.....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
جای توبودم،قطعاچنتادوس پسرمیگرفتم

این کار هرزگی 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چه باحال با هووت زندگی میکنی؟؟؟منم ارزو داشتم هوو داشته باشم سه نفری زندگی ککیم ولی شوشو مخالفه واقع ...

😐😐😐

عزیزم شما حالت خوب نیس برو استراحت کن😐👋😕😕

دختر باید موهاش بلند باشه😍                       اخلاقش لواشک و پاستیل درس میشه😍🤤😜🤭😁