2777
2789
عنوان

بي بي چك منفي😔

157 بازدید | 14 پست

بچه ها من ماه پيش ٢١ عادت بودم و امرىز بي بي چك زدم منفي شد ميدونم زود زدم ولي ميخوام مطمئن شم كه حتما بايد از عادت بگذره ك مثبت شه؟؟؟

امكان دارم مثبت شه؟؟😢😢😢😢🙏

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️

دو هفته بعد رابطه مثبت میشه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوهفته از رابطه ميگذره ولي از پريودم نگذشته يعني نيستم؟؟؟

توکل بر خدا 

ولی برای بارداری باید از شب ۱۰ سیکل تا شب ۲۵ حداقل حداقل هررروز رابطه داشته باشین

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بعد سه ماه از سقط باید اقدام کنی

دوهفته از رابطه ميگذره ولي از پريودم نگذشته يعني نيستم؟؟؟

نه گلم. من یکی از دوستام همین هفته بی‌بی چک ش مثبت شد... چهار هفته بعد از رابطه بود... هفته قبلش هم منفی شده بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
نه گلم. من یکی از دوستام همین هفته بی‌بی چک ش مثبت شد... چهار هفته بعد از رابطه بود... هفته قبلش هم ...

پس يعني تا دوهفته اميد داشته باشم؟🙏🙏😍

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️

انشالا ک باردارین

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم