2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 مامان من اوایل راضی نبود الان خیلی بغلش میکنه ک کوکی دلش برای خونوادش تنگ نشه غصه بخوره😢😂

😂😂😂خودشون بیشتر وابسته میشن  از بس این موجود تو دل بروعه

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...
اره کوچولوتر بود خیلی نرم بود الان داره سفت میشه😂😂😂

اوووف دلم خواااست 🥺🥺کنکورمو ک دادم یکی میخرم

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...
چرااا؟!؟

یه بار دنبال کرد هی پارس میکرد

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
گوشت خیلی چیزای دیگه هم حرامه قرار نیس گوشت شو خورد که  گوشت انسان هم حرامه  دهنشون هم ب ...

حالا گیریم همه اینا درست 

ولی شما خودت ک میگی دهنشون از انسان تمیز تره خدایی حاضری تو کاسه ای  ک ی سگ اب خورده اب بخوری؟؟

مصلما میگی ن 

ولی اگ تو ی کاسه ای ک ی ادم اب خورده میتونی اب بخوری.‌

درسته؟؟

حالا گیریم همه اینا درست  ولی شما خودت ک میگی دهنشون از انسان تمیز تره خدایی حاضری تو کاسه ای& ...

قرار نیس ظرف شون یکی باشه که ظرف مخصوص خودشونو دارن 

بله واسه سگ خودم باشه خیلی بد دل نیستم  میگم که فقط کسی که سگ یا گربه داره یا خیلی علاقه ی شدیدی به حیوونا داره درک میکنه چی میگم 

من کلا یه کم وسواسی م تو کاسه یا لیوان بقیه آب نمی‌خورم حالا چه آدم چه حیوون خونگی... لیوان و.. مخصوص خودمو دارم 

فقط هم من اینجوری نیستم حالا نمیگم همه ولی اکثر کسایی که دارن همینن

شمارو هم درک میکنم منم تا وفتی که کوچولوم نداشتم برام عجیب بود کارای بقیه با پت شون ❤️❤️❤️❤️❤️و نظرتون محترمه ❤️❤️

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
ازه عزیزم من چهارسال سگم پیشمه از مهر ماه سال 96 یسالش بود اومد پیشم 

ای جانم 🥺🥺خونتون همیشه با حضور این دوتا وروجک گرم بمونه