2777
2789
بازم از کوکی عکس بذاراستارتر.. میگم قشنگ متوجه میشه حرفاتو؟؟سگ متوجه همه حرفاوحرکتامیشن؟

من دخترم متوجه همه حرفامون میشه ❤️🌹😍

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقشه صبحا اول میره مایکی بغل میکنه هرچی میخوره میده بهش 

میگن بچه هایی که با پت بزرگ میشن خیلی احساساتی تر و مهربون تر از بچه های دیگه هستن ...

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...
بازم از کوکی عکس بذاراستارتر.. میگم قشنگ متوجه میشه حرفاتو؟؟سگ متوجه همه حرفاوحرکتامیشن؟

اره متوجه میشه ولی خیلی خیلی بازیگوشی میکنه.

خیلیم اشتهاس بالاس خیلی میخوره

میگن بچه هایی که با پت بزرگ میشن خیلی احساساتی تر و مهربون تر از بچه های دیگه هستن ...

من خودم از بچگی سگ و گربه داشتم عاشق حیوونا بودم خودم خیلییییی مهربون دلسوزم . دخترمم یسال دوماهشه اما واقعا مهربونه با این سن کوچولوش

دقیقااا دوستم سگ خرید باباش مخالف بود الان یه جوری باباعه به سگه وابسته که نگو میگه من خودم میبرمش ح ...

😂😂😂

مامان من اوایل راضی نبود الان خیلی بغلش میکنه ک کوکی دلش برای خونوادش تنگ نشه غصه بخوره😢😂

اخخخی..خوشبحالت کاش منم سگ داشتم🥺🥺🥺

عزیزم ایشالا شما هم به زودی میتونی یه با نمکشو تو خونه داشته باشی 😍😍😍 خیلی وابستگی سنگینی داره 😍😍💔❤️💕

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
من خودم از بچگی سگ و گربه داشتم عاشق حیوونا بودم خودم خیلییییی مهربون دلسوزم . دخترمم یسال دوماهشه ا ...

دیدم چقدر با علاقه به سگش نگاه میکرد....شما اول سگ داشتین بعد باردار شدین؟

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...