2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجمون ه

476 بازدید | 11 پست

امروز سالگرد ازدواجمونه هر چند همیشه تنها بودم و هیچ وقت جشن نگرفتیم ولی امروز یه غمی دارم دوستانی که طلاق گرفتی. چقدر طول می کشه مناسبت های مشترک مثل سالگرد ازدواج و تولد یاد آدم بره

به تنهاییِ بعضی از آدم ها نباید دست زد

چرا که آنها بهتر بلدند چطور در آن شرایط حال خودشان را خوب کنند !

به یکباره می آیید

وُ میشوید تمام زندگیِ شان

بعد از مدتی هم انگار نه انگار که دلی را وابسته خود کرده اید ، بی سر و صدا میروید ..

و حالا آنها می مانند و تنهایی که دیگر حالشان را خوب نمیکند !

هشدار ...

به تنهایی بعضی از آدم ها دست نزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله  به ازدواج موفق میونی و عاشق یه مرد با لیاقت میشی همرو یادت میره منم مثل تو بودم. طلاق زن و از درون میکشه . حرفهای فامیل و خانواده و بقیه. من واسه فرار اینها رفتم دانشگاه . تو خونه ام یسره پای کتاب و قران و نماز و ارامش با خدا بودم اخر هفته ها هم همیشه با دوستام بودم بعدا سر کارم رفتم با توجه به رشتم و با یه مرد ایده ال از اشناهامون اشنا شدم و عاشق هم شدیم. فقط به خدا توکل کن تنها چیزی که ارامش میده و قطعا امید بهش خوشبختت میکنه

انشالله  به ازدواج موفق میونی و عاشق یه مرد با لیاقت میشی همرو یادت میره منم مثل تو بودم. طلاق ...

نه به ازدواج محاله می خوام چی کار با مردی که دو سال التماس مدنی کرد به اینجا رسیدم برام فقط آرامش دخترم مهمه خدای نکرده آسیب نبینه

خودتو سرگرم کن

من تو خیالم فکر می کردم همون طور که من بعد طلاق حداقل روز طلاق ناراحتم اونم ناراحت باشه ولی با تیپ که روز طلاق زد ه بود و پروفایل های شاد ش دلم یه جوری شد

من تو خیالم فکر می کردم همون طور که من بعد طلاق حداقل روز طلاق ناراحتم اونم ناراحت باشه ولی با تیپ ک ...

داره خودشو شاد نشون میده....زنا اوایل جدایی بی تابی میکنن اما با مرور زمان عادی میشه براشون...مردا اوایل رابطه احساس ازادی میکنن ولی با گذشت زمان خاطرات خوب هجوم میاره به مغزشون و چون احساس دلتنگی میکنن انگار هیچ خاطره بدی از طرف ندارن حس میکنن یه فرشته رو از دست دادن

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...