2777
2789
خوب دنیای مد به مدلینگ ربط داره ها چون دنیای مد رو مدلینگ ها میسازن و تبلیغ میکنن

دوتا مقوله جدا از همن 

تو‌عنوانت نوشتی دنیای مد !!

تو توضیحات مدلینگ !!

من طراحی لباس کار نیکنم سوالی داری بپرس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون نظر خواستی میگم .نظر شخصیمه ...

اونی که تابع مد هستش ، شخصیتش شکل نگرفته و مونده که به کرامات انسانی برسه ‌‌..

صنعت مدلینگ رو هم علاقه ای بهش ندارم ...

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

منم طراحی لباس خوندم هیچ فایده‌ای نداره فقط پارتی می‌خوای این قدر سنگ میاندازن جلو پات که به...... میوفتی،تازه پیش کسوت های حرفه جوان ها رو آدم حساب نمیکنن،اکثرا هم از اروپا کپی میکنم نیازی به طراح ندارن

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

اگ پولدار باشی با مد میری جلو چون هر هفته یه چیزی مد میشه 

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
درامد توپ رو‌فقط حرفه ایها دارن  بعدم مگه امریکا رفتن به سادگی سرکوچه رفتنه؟؟ ببخشیدا اخه خیل ...

ببخشیدا ولی تا درباره چیزی ندونم حرف نمیزنم عزیزم درباره رفتن به آمریکا هم از تو بیشتر اطلاعات دارم 

من خودم ب مدلینگ علاقه دارم قیافمم خوبه اطرافیان بهم پیشنهاد میدن برم ولی ب نظرم ی چیزاییش جالب نیس 

کلا مشهور شدن عواقب بد زیادی هم داره

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

دیشب فینال سوپر مدل هند بود، چه جایزه هوایی براشون در نظر گرفته بودن، من چون همیشه دنبال میکنم میبینم چطور بعضیا با وضع اسفناک زندگی و فقر و بیچارگی رسیدن به پول و خوشبختی

ولی تو کشور ما که هنوز جا نیفتاده یعنی یه عده نمیزارن ، علاقه داشته باشی میتونی کارکنی که اونم باید تحقیق کنی زیاد، نمیزارن پیش بره این حرفه وگرنه خیلی درآمد زاست و شغل شادی هم هست 

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!