ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونی که تابع مد هستش ، شخصیتش شکل نگرفته و مونده که به کرامات انسانی برسه ..
صنعت مدلینگ رو هم علاقه ای بهش ندارم ...
من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
منم طراحی لباس خوندم هیچ فایدهای نداره فقط پارتی میخوای این قدر سنگ میاندازن جلو پات که به...... میوفتی،تازه پیش کسوت های حرفه جوان ها رو آدم حساب نمیکنن،اکثرا هم از اروپا کپی میکنم نیازی به طراح ندارن
به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
دیشب فینال سوپر مدل هند بود، چه جایزه هوایی براشون در نظر گرفته بودن، من چون همیشه دنبال میکنم میبینم چطور بعضیا با وضع اسفناک زندگی و فقر و بیچارگی رسیدن به پول و خوشبختی
ولی تو کشور ما که هنوز جا نیفتاده یعنی یه عده نمیزارن ، علاقه داشته باشی میتونی کارکنی که اونم باید تحقیق کنی زیاد، نمیزارن پیش بره این حرفه وگرنه خیلی درآمد زاست و شغل شادی هم هست