2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معدم هم دردمیکردهم سوزش داشتم هم بعضی غذاهاروگلاب به روتون بالا میاوردم ازمایش دادم بعداندوسکوپی بعدکولونوسکوپی دادم پدرم درامددکترم گفت معدت هلیکوباکتری داره وورم معده داری باداروخداروشکرباکتریم خوب شدورم معدم هنوزنه

عزیز اغلب به خاطر مشکلات روحی و روانی و سردی طبع معده هست.

من تازه ۱۶ سالمه و مشکل معده دارم و قرص لانزو ۳۰ مصرف میکردم و دکتر دوزش رو کم کرد الان لانزو ۱۵ میخورم با قرص سبز ریز قبل از نهار

من معدم هم دردمیکردهم سوزش داشتم هم بعضی غذاهاروگلاب به روتون بالا میاوردم ازمایش دادم بعداندوسکوپی ...

تپش قلب و یا تنگی نفس میتونه از معده باشه؟چون من ۱۶ سالمه مشکل دیگه ای ندارم خیلی نگرانم بعضی وقتا البته پیش میاد این علائم ولی قرصامو میخورم الان ۲ ۳ روز فقط نخوردم پیش اومد

میخام مطمئنن شم معدس چون ادم استرسی هستم متاسفانع

تپش قلب و یا تنگی نفس میتونه از معده باشه؟چون من ۱۶ سالمه مشکل دیگه ای ندارم خیلی نگرانم بعضی وقتا ا ...

گلم اگه تنگی نفس یا تپش قلب داری شاید کرونا گرفتی. علایم دیگه مثل تب سرفه خستگی بیحالی نداری؟

ضمنا خوددرمانی نکن و طبق نظر کاربران دارو مصرف نکن. حتما با پزشک متخصص مشورت کن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
تپش قلب و یا تنگی نفس میتونه از معده باشه؟چون من ۱۶ سالمه مشکل دیگه ای ندارم خیلی نگرانم بعضی وقتا ا ...

البته تپش قلب میتونه از اثرات حمله پنیک باشه. چون میگی استرسی هستی میگم. سعی کن اضطراب نداشته باشی و حتما به پزشک متخصص مراجعه کن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
گلم اگه تنگی نفس یا تپش قلب داری شاید کرونا گرفتی. علایم دیگه مثل تب سرفه خستگی بیحالی نداری؟ ضمنا ...

کرونا نیست عزیزم ۶ ماهی میشه وقتی قرصم رو مصرف نمیکنم این علائم میاد سراغم و من یکسره خونه هستم حتی حیاطم نمیرم افسردگی هم گرفتم از بس فکرو خیال کردم از بس استرس داشتم

البته تپش قلب میتونه از اثرات حمله پنیک باشه. چون میگی استرسی هستی میگم. سعی کن اضطراب نداشته باشی و ...

اخه شنیدم اسید معده وقتی زیاد باشه باعث همچین چیزی میشه

خودم الان دکتر بهم دارو لانزو ۳۰ داد و الان دوزش رو کرد ۱۵ من الان ۵ ماهی میشه مصرف میکنم

کرونا نیست عزیزم ۶ ماهی میشه وقتی قرصم رو مصرف نمیکنم این علائم میاد سراغم و من یکسره خونه هستم حتی ...

معده درد که مریضی خطرناکی نیست. واسه چی استرس گرفتی؟

قرصی مصرف نکردید؟

همون چند سال دائم فاموتیدین میخوردم.تا اونو میخوردم خوب بود ولی دیگه اواخر اونم اثر نمیکرد.بعضی وقتا روزی دو تا هم میخوردم فایده نداشت

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
معده درد که مریضی خطرناکی نیست. واسه چی استرس گرفتی؟

معده درد ندارم 

سوزش معده یا باد معده زیاد یا رفلاکس 

از اینکه تپش قلب میگیرم یا تنگی نفس فکرم مشغول میشه

هر دقیقه مثل خنگا نبضمو میشمارم😑ولی میدونم از معدمع دگ این همه استرس نمیدونم واس چیه 

هر یه ماه دکترم یا واسه سرگیجه تعادلیم یا واسه این معده واسه سرگیجم هم ام ار ای دادم هم نوار گوش سالم بود این معدس ک اوکی نشده

اخه ت این سن این همه مریضی واقعا خیلی بدبختم

تازه تو ۱ سال این همه مریضی کشیدم قبلش خیلی خیلی خوب بودم

افسردگی هم گرفتم حتی حیاط خونمون نمیرم یکسره دراز کشیدم یا نشستم از جام تکون نمیخورم

البته دست خودمم نیست

[QUOTE=198204094]معده درد ندارم  سوزش معده یا باد معده زیاد یا رفلاکس  از اینکه تپش قلب میگیرم یا تنگی نف ...[/QUOTE]

امیدوارم بهبود پیدا کنی گلم

ولی خوب من پزشک نیستم نمیتونم درباره بیماریت نظر بدم