2777
2789
محل نمیده من پر از عقده ی محبت و بی توجهیم بهش بگم میگهحرفم نمیاد الان ده روزه جر سلام خدافظی زوری ...

خب چرااینجوریه ازدواجتون زوری بوده؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر وابستگی هست سعی کن وابستگی رو بهش کم کنی سخته ولی کم کم شدنیه عزیزم

چرافکر میکنی واقعا شدنیه ؟ گیریم شدنی باشه این زندگی ارزش داره؟ اصلا...... کشیدم که میگمااااااا

لایک نکنید                      
چرافکر میکنی واقعا شدنیه ؟ گیریم شدنی باشه این زندگی ارزش داره؟ اصلا...... کشیدم که میگمااااااا

من اگه هیچی بهش نگم که محبت میخوام بغل بوس وخیلی چیزادیگه تاصدسالم بمونه عین خیال گهش نیس

راهش اینه که خودتو بی تفاوت نشون بدی، همیشه مرتب باش، لباس خوب، خونه مرتب، پوست و موی شاداب و زیبا، با بچت بگو و بخند، غذای خوب درست کن و همسرتو نادیده بگیر، نه که بهش بی احترامی کنی مثل خودش باش بی توجهی کن بهش، وانمود کن حالت خوبه و برای این حال خوشت نیازی بهش نداری، می بینی که کم کم اون میاد سراغت، انقدر خودتو وابسته بهش نشون نده، براش دست نیافتنی باش.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
دداغونم منم سردوبی روح شدم درونم پر از ناراحتیه دلم میخواد برم فقط 

من چون خودم‌درد تورو کشیدم الان چند ماهه .....حتی دتوی یک ماه دوبار متاسفانه خودکشی کردم برای همون رفته از مشاوره روانشناس برام وقت گرفته ماه بعد دیگه نمیدونه که خودش همدردمه ودرمانمه 

لایک نکنید                      

عزیزم هرچیزی به اندازه خوبه

وابستگی به هیچ کس و هیچ چیزی خوب نیست

شوهرتو دوست داشته باش بهش محبت کن اما وابسته نباش

هر آدمی باید بدونه خودش اولین فرد زندگیشه

ما ادمیم آب زندگانی هم نخوردیم این قول رو هم به طرف مقابل نمی تونیم بدیم که تا ابد باهات هستیم حتی به همسر

ممکنه هر اتفاقی بیفته بینمون جدایی بیفته

نباید اینهمه وابسته باشیم 

حتی اگر همسر خوب باشه

عاقل ترین دیوانه باش