2777
2789
ناراحتم دیشب تاالان مثل سگ تمرگیده سه ساعت اعتراض کردم اونقدر ازدرون عصبی شدم کلا بهم ریختم دوس دارم ...

دوست نداره میتونی جدا شو

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب شاید مادرشوهر با سن من مشکل داشت چه کنم 😫😫😫😫

مادرشوهرت روشنفکره😊❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حتما حتما شما هم کم مقصر نبودید توی این رابطه که به اینجا رسیده براچی شمارو عزرائیل پدر و مادرش میدونه 

با این حجم از عصبانیت تو همین دودقیقه فک نکنم حتی ی خانم از خانمهای همین تاپیک بتونن تحملت کنن ی روز اونوقت شوهرت چی توقعی اگه میشه اخلاقتو بهتر کن مسلما وقتی با خانوادش خوب باشی اونم بهتر میشه باهات انشالله ک زندگی خوب و خوشی داشته باشین

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             
حتما حتما شما هم کم مقصر نبودید توی این رابطه که به اینجا رسیده براچی شمارو عزرائیل پدر و مادرش میدو ...

من میگم اگه بگم محبت کن یا هرچی بگم انگار پدرمادر گه تر از خودشو کشتم شمامیفهمین چی میگم

اسی جان از ظرافت های زنانه استفاده کن. مردها رو با ناز و عشوه و نشون دادن تمایل برای رابطه میشه نرم کرد. وقتی میاد خونه بر خلاف چیزی که انتظار داره از قبل یه لباس تمیز و قشنگ و باز بپوش. یه کم آرایش کن. کلمات محبت آمیز همراه با خنده های عشوه ای. بعد برو خودتو نیازمند شدید رابطه نشون بده. از لذتی که آخرین رابطه ی مشترکتون داشتین با اغراق بگو. این راهها خیلی جواب میده مطمئن باش.

محل نمیده من پر از عقده ی محبت و بی توجهیم بهش بگم میگهحرفم نمیاد الان ده روزه جر سلام خدافظی زوری ...

مردا یه خصلتی دارن اگه بفهمم زن رو چیزی حساسه از همون برای اذیتش استفاده میکنن تو هم دیگه بهش نگو خودت برای خودت سرگرمی بساز بزار اون حسرت به دل بمونه که با تو حرف بزنه